Φιλικό μπάσκετ: ΓΑΣ Μελίκης – ΓΑΣ Αλεξάνδρεια 69 – 66

karagiozop1
Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραγκιοζόπουλος

 

Από φιλικό σε φιλικό οι δύο γείτονες ΓΑΣ Μελίκης και ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. Οι προπονητές των δύο ομάδων Ιορδάνης Ασλανίδης και Στέλιος Γκότσης, δεν αφήνουν τους παίχτες τους να χαλαρώσουν ούτε στις διακοπές λόγω Πάσχα. Αντιθέτως προσπαθούν να τους έχουν ετοιμοπόλεμους για τα εναπομείναντα παιχνίδια.

    Ο ΓΑΣ Μελίκης τρεις στροφές πριν το τέλος μια πετυχημένης χρονιάς στη Γ΄ Εθνική, έχει να αντιμετωπίσει την Βόνιτσα και τον Ηρακλή Κοζάνης σε παιχνίδια εκτός έδρας και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον ΠΡΩΤΕΑ Γρεβενών στο ΔΑΚ Μελίκης, με στόχο να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια και να παραμείνει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

    Από την άλλη ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, αφού τερμάτισε δεύτερος στην κανονική περίοδο της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ, έχει να αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των play off την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας, με στόχο να περάσει στην επόμενη φάση και να κυνηγήσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

    Μετά το τέλος του αγώνα παίχτες και προπονητικό τιμ των δύο ομάδων ευχήθηκαν ο ένας στον άλλο καλή επιτυχία στα παιχνίδια που έμειναν.

Τελικό σκορ : 69-66.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

IMG_0951 IMG_0952 IMG_0957 IMG_0962 IMG_0963 IMG_0966 IMG_0980 IMG_0985

Προηγούμενο άρθροΑκαδημία Βέροιας – Π.Ν. Άραχου Pregame του μεγάλου ντέρμπι της Α2 ΕΠΣΗ (βίντεο-φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΤουρνουά Μίνι Μπάσκετ: ΑΟΚ Βέροιας 2 – ΓΑΣ Μελίκης 45-39