Συνάντηση Γεωργών με βουλευτές της Ημαθίας (ΔΤ)

Την Δευτέρα 7 Μαρτίου δεκαμελής αντιπροσωπεία μας βρέθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη   κου. Κώστα Καλαϊτζίδη όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους βουλευτές του Νόμου Ημαθίας κ. Αντωνίου, κ. Ουρσουζίδη και κ. Βεσυρόπουλο.

Τη συνάντηση αυτή είχαμε ζητήσει από το κύριο αντιπαριφερειάρχη τη Τετάρτη 2 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της κινητοποίησής μας με τρακτέρ στο κέντρο της Βέροιας.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε γύρω από τα προβλήματα των αγροτών του νομού και κράτησε περίπου 2 ώρες είχε ως επίκεντρο τη ψήφιση η όχι του ασφαλιστικού νομοσχεδίου για το οποίο οι βουλευτές μας ενημέρωσαν ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προβεί σε αλλαγές του σχεδίου  νόμου ,αλλαγές που ίσως να φτάνουν σε εκπτώσεις των ασφαλιστικών  εισφορών έως και 50%.

Επίσης συζητήθηκαν και πολλά άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με τις αποζημιώσεις και τον ΕΛΓΑ, το μέλλον της τευτλοκαλλιέργειας , τις πληρωμές των επιδοτήσεων και άλλα  πολλά για τα οποία τα μέλη μας θα ενημερωθούν το συντομότερο και τα οποία δεν διαφέρουν από αυτά που ανακοινώνει το ΥΠΠΑΤ.

Στο τέλος της συνάντησης δόθηκε η υπόσχεση ότι κάθε φορά που θα καλούνται από τους αγρότες της περιοχής θα είναι παρόν μετά φυσικά από συνεννόηση.

Περισσότερα βλέπε σε άρθρο του  Έμβολου εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Γ. Γ. του ΝΑΤΟ – Αποδεκτές οι Ελληνικές θέσεις
Επόμενο άρθροΣήμερα 8 Μαρτίου τιμούμε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ