Σάρωσε τα βραβεία η Πολεμική Αεροπορία! (φωτογραφίες)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη διεθνή στρατιωτική έκθεση «RoyalInternationalAirTattoo 2014», η οποία  έγινε στο αεροδρόμιο Fairford της Μεγάλης Βρετανίας.

051

Η χώρα μας είχε στείλει την περασμένη Τετάρτη με δύο αεροσκάφη A-7E και επτά άτομα προσωπικό (3 Ιπτάμενους και 4 Τεχνικούς) της 336 Μοίρας. Να σημειωθεί ότι τα μοναδικά Α-7 που πετούν σε όλο τον κόσμο είναι τα ελληνικά.

IF

Τα συγκεκριμένα βομβαρδιστικά που διατηρούμε σε μάχιμη κατάσταση  μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των  επισκεπτών της έκθεσης.

Το αποτέλεσμα ήταν η Ελληνική αποστολή να κερδίσει δύο βραβεία. Συγκεκριμένα, η επιτροπή κριτών έδωσε στο επετειακό αεροσκάφος μας «Όλυμπος» την πρώτη θέση στον διαγωνισμό κομψότητας  και στη συνέχεια απένειμε στην αποστολή μας και  το   βραβείο «BestLivery».  Οι διακρίσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές αν σκεφτεί κανείς ότι και οι συμμετοχές από τα άλλα κράτη ήταν πολύ δυνατές και αξιόλογες. Και πάντα υπάρχει ο δύσκολος αντίπαλος στους διαγωνισμούς αυτούς που είναι η Αγγλία.

034

Και τα έπαθλα δεν σταμάτησαν εκεί. Ακόμα και στο διαγωνισμό των πληρωμάτων (CrewCompetition), το προσωπικό της 336Μ κατέλαβε την πρώτη θέση στη σκοποβολή επί κινούμενου στόχου και στην κωπηλασία, καθώς και την τρίτη θέση στην επιβίωση.

newpost.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ζάχαρη επιδεινώνει την ακμή
Επόμενο άρθροΜάθετε πώς αντιμετωπίζουμε την ηλίαση