Πώς να εξαφανίσεις τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σου

Επιμέλεια: Φωτεινή Α. Κασσαβέτη
Επιμέλεια: Φωτεινή Α. Κασσαβέτη

Τα μαύρα στίγματα είναι ενοχλητικά. Ειδικά όταν το δέρμα δεν έχει ούτε ένα σπυράκι κι είναι ολοκάθαρο, είναι λογικό η εμφάνισή τους να μας δυσανασχετεί! Δες πώς μπορείς να τα εξουδετερώσεις με απλούς τρόπους μόνη σου.

Πρώτος τρόπος

Θα χρειαστείς..

αλάτι και μαγειρική σόδα

Πώς να το κάνεις..

Ανάμειξε σε ένα μπολάκι μία κουταλιά της σούπας αλάτι και μία κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Άπλωσε το μείγμα στη μύτη σου με λίγο βαμβάκι και άφησέ το να δράσει για 5 λεπτά. Έπειτα ξέπλυνε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό.

 blackheads-on-nose-home-remedies-301

Δεύτερος τρόπος

Θα χρειαστείτε ένα αυγό και χαρτομάντηλα. Ξεχωρίστε αρχικά το ασπράδι από τον κρόκο σε δύο διαφορετικά μπολ. Χτυπάτε το ασπράδι μέχρι να αφρίσει και στην συνέχεια απλώνετε τη μισή ποσότητα στην περιοχή της μύτης. Αμέσως τοποθετείτε τα χαρτομάντηλα και τα πιέζετε για να κολλήσουν. Ταμποναριστά περνάτε και το υπόλοιπο ασπράδι που έχει μείνει. Αφού περάσουν 20 περίπου λεπτά, αφαιρείται τη μάσκα, τραβώντας από τις άκρες.

Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας και μετά απλώστε για λίγο τον κρόκο. Μόλις στεγνώσει ρίχνετε χλιαρό νερό και στην συνέχεια ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με την κρέμα σας! Τα μαύρα στίγματα δεν θα ξαναεμφανιστούν!

untitledxpsˆ

Τρίτος τρόπος

Ντομάτα: Πριν πάτε για ύπνο απλώστε χυμό ντομάτας στην μύτη σας. Περιμένετε μέχρι να ενυδατωθεί ενώ λευκαίνει το δέρμα σας. Το επόμενο πρωί πλύνετε το πρόσωπο σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την μέθοδος κάθε βράδι.

 

Προηγούμενο άρθροΣύνταξη στους αγρότες από τα 62
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Συνάντηση αθλητικών σωματείων Taekwondo – βίντεο –