ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΡΑΧΟΥ: Καυστική ανακοίνωση για την διαιτησία

Καταγγέλλουμε τον διαιτητή Μελτζανίδη για την τραγική διαιτησία του στον αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε σωρεία λαθών στον αγώνα εις βάρος της ομάδας μας.

Δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Σωτήρη Παπαδόπουλου στο Α΄ ημίχρονο. Το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από φάση οφ σάιντ. Στη φάση του πέναλτι της ομάδας μας την παράβαση υπέδειξε ο βοηθός και όχι ο διαιτητής ο οποίος ήταν μπροστά στη φάση. Ήταν πολύ ελαστικός στους γηπεδούχους ενώ εξάντλησε όλη την αυστηρότητα στους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Επέτρεψε μεγάλα χρονικά διαστήματα καθυστερήσεων στις στημένες φάσεις των γηπεδούχων.

Όπως και στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Φίλιππο Μελίκης για το πρωτάθλημα έτσι και σήμερα ο ίδιος διαιτητής επηρέασε αρνητικά το αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας.

Μετά και το σημερινό παιχνίδι ζητάμε από την ΕΠΣ Ημαθίας την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από κάθε παιχνίδι της ομάδας μας καθώς και του παρατηρητή κ. Κρουστάλλη ο οποίος είναι απλά ανίκανος.

Κλείνοντας ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την άψογη φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον θεσμό του κυπέλλου όπως και στο πρωτάθλημα.

 

Προηγούμενο άρθροΌταν το κράτος κάνει κλοπή και υπεξαίρεση – Η καταστροφή των τραπεζών
Επόμενο άρθροΆρης Παλαιοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού 2-3 Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Άρης…