Ποντιακή Νεολαία Αράχου- Φίλιππος Μελίκης 8-1 – Ξεμπούκωμα για τον Άραχο… (φωτό –βίντεο)

Στέλιος Νίκας
Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου κατάφεραν να επικρατήσουν της ουραγού της βαθμολογίας ομάδας του Φιλίππου Μελίκης με το εμφατικό 8-1.

Ματς που δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, μια και από τη μία μεριά εμφανίστηκε μία κανονική ομάδα της Α1, ενώ από την άλλη οι παίκτες του Φίλιππου Μελίκης απλά βρισκόντουσαν στο γήπεδο και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξαν  διάθεση να αλλάξουν την ροή του.  Ούτως η άλλως αυτό ήταν δύσκολο να συμβεί καθώς μόλις στο 5΄ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0. Το παιχνίδι ήταν ένα συνεχής επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων οι οποίοι κατόρθωσαν να σημειώσουν άλλα 2 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε με σκορ 5-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην επανάληψη με τους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Υφαντίδη να σημειώνουν άλλα 3 τέρματα ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν    να μειώσουν το σκορ στο 76΄ με τον Μηλιώνη ο οποίος έγραψε το τελικό 8-1.Τα τέρματα για την Ποντιακή Νεολαία Αράχου σημείωσαν οι Κιτσας Ε. 3’, 4’, 60’ Σκούρα 5’,45 Δεμπρόπουλος 39 ‘Κίτσας Ελ. 50’ και Αραπέλης 71’. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της μητέρας του Σταύρου Καζαντζίδη παρατηρητή  της ΕΠΣ Ημαθίας. Την πρωτοβουλία ανέλαβε το ΔΣ της ΠΝ Αράχου.

Διαιτητής ο Κος Παρασίου με βοηθούς τους Κ.Κ. Κωστούλη,Λιόλιο.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου: Χατζημιχαήλ, Δεμπρόπουλος, Κίτσας Ε., Αραμπατζής, Τόζογλου, Νουσιόπουλος, (58΄Μουταφίδης), Τζέπης, Πιπιλιάρης, Κίτσας Ελ.,  Σκουρα (60΄ Αραπέλης),  Μαγγανάρης  (46΄Κερακλίδης).

Φίλιππος Μελίκης: Τσιώμος, Ντόβας (46΄Κουτσαμπασόπουλος), Παρσόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσιώμος (63΄Μπούθας), Τζιάλι, (Πιτσαβάς), Μαμουτόπουλος, Αναστασόπουλος, Ανδρίτσος, Μηλιώτης, Γαβριηλίδης.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο Βίντεο:

Φωτογραφίες:

S3330018

 

 

Προηγούμενο άρθροΑΕ Αλεξάνδρειας – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 0-0 «Αγγαρεία των δύο πράσινων» (φωτό –βίντεο)
Επόμενο άρθροΑνέκδοτα: 1 Στον εξομολόγο – 2 Έργα υπουργών