Πλατύ: ΠΡΟΣΟΧΗ με τις βροχές οι λακκούβες μετατράπηκαν σε γούρνες-Βίντεο

ΒΙΝΤΕΟ:

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…

Στο Πλατύ έγινε επί δημάρχου Φώτη Δημητριάδη το μεγαλύτερο έργο, αυτό της αποχέτευσης, από ιδρύσεως του Πλατέος. Κατά την εκτέλεση του έργου έγιναν αμέτρητες εκσκαφές σε όλα τα οδοστρώματα του Πλατέος. Αυτές οι εκσκαφές με το πέρας του έργου μπαζώθηκαν πρόχειρα για να διευκολυνθεί πρόσκαιρα η μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

DSCN6059

Ο πρώην δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης ενήργησε ώστε να υπάρχει σήμερα στον Δήμο Αλεξάνδρειας συμβασιοποιημένη προμήθεια ασφαλτομίγματος αξίας πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000€) προκειμένου να καλυφθούν άμεσα τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην δημοτική οδοποιία. Είχε προγραμματίσει να κλείσουν οι πρόχειρα μπαζωμένες εκσκαφές αμέσως με την λήξη του πανηγυριού του Πλατέος 8 Σεπτεμβρίου.

DSCN60571

 

Με τον καιρό όμως οι πρόχειρα μπαζωμένες εκσκαφές μετατράπηκαν σε επικίνδυνες λακκούβες οι οποίες μετά τις βροχοπτώσεις βάθυναν και μεταμορφώθηκαν σε γούρνες. Τι περιμένουν όλοι αυτοί που διακαώς επιθυμούσαν να αναλάβουν την εξουσία; Να γίνει κάποιο ατύχημα για να ξυπνήσουν; Μήπως περιμένουν να εγείρουν οι πολίτες αγωγές κατά του Δήμου από τις ζημιές που προκαλούνται στα οχήματά τους; Κανέναν δεν ενδιαφέρει τι περιμένουν οι έχοντες την εξουσία. Τους πολίτες ενδιαφέρει να κλείσει αυτό το αίσχος και τίποτα περισσότερο.

Θα γίνει κάτι ή θα βροντάμε μάταια στου κουφού την πόρτα…

Προηγούμενο άρθροΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !! (σχόλιο για την ημέρα του σχολικού αθλητισμού)
Επόμενο άρθροΑρχηγός του Βρετανικού Ναυτικού ο Γιώργος Ζαμπέλλας