Πλατύ: Η αλήθεια για τις λακκούβες στο Πλατύ. Πρώτος ο «Έμβολος» ανέδειξε το θέμα…

Καλό είναι η αλήθεια να λέγεται χωρίς φανφάρες, ασυναρτησίες, πάθη και κομπασμούς.

Το Πλατύ είναι διάσπαρτο από λακκούβες που έχουν μετατραπεί σε επικίνδυνες γούρνες εξαιτίας των συχνών και ισχυρών βροχοπτώσεων, που έχουν μείνει από το μεγαλύτερο έργο που έγινε στο Πλατύ από ιδρύσεώς του. Μιλάμε για το έργο της αποχέτευσης και που το πραγματοποίησε ο πρώην Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο πρώην δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης ενήργησε ώστε να υπάρχει σήμερα στον Δήμο Αλεξάνδρειας συμβασιοποιημένη προμήθεια ασφαλτομίγματος αξίας πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000€) προκειμένου να καλυφθούν άμεσα τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην δημοτική οδοποιία. Είχε προγραμματίσει να κλείσουν οι πρόχειρα μπαζωμένες εκσκαφές αμέσως με την λήξη του πανηγυριού του Πλατέος 8 Σεπτεμβρίου.

Το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό: Ποιος είναι αυτός η αυτοί που σφυρίζουν αδιάφορα και δεν προχωρούν στο κλείσιμο των λάκκων που ταλανίζουν τους κάτοικους του Πλατέος;

Μη φορτώνουν στον πρώην Δήμαρχο τις αδυναμίες τους και τις κωλυσιεργίες τους, αλλά να σκύψουν στα προβλήματα των δημοτών δίνοντας λύσεις με έργα και όχι με λόγια. Επιβάλλεται η παρέμβαση του Δημάρχου κου Παναγιώτη Γκυρίνη του οποίου τις καλές προθέσεις εδώ δεν αμφισβητούμε.

Πρώτος ο «Έμβολος» ανέδειξε το θέμα θέλοντας να βοηθήσει τους κάτοικους του Πλατέος και να αφυπνήσει τους φέροντες την ευθύνη να αποκαταστήσουν τα οδοστρώματα στο Πλατύ.

 Οι αποδείξεις που ο Έμβολος ανέδειξε πρώτος το θέμα. Κάντε κλικ στις παρακάτω διευθύνσεις:

25/9/2014

http://emvolos.gr/archives/3602

8/10/2014

http://emvolos.gr/archives/3850

Προηγούμενο άρθροΤα οφέλη του ροδιού. Βάλτε τα ρόδια στη ζωή σας.
Επόμενο άρθροΨηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ανοικτά δεδομένα