Πλατύ: Αγροτικός Αστέρας Πλατέος: «Επίσημη Πρώτη»

      Η σημερινή Τετάρτη, Αγιαννιού του 2015 έμελλε να είναι σημαδιακή ημερομηνία για την ιστορία του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, μιας και η προσφάτως επανασυσταθείσα ομάδα ποδοσφαίρου έκανε την επίσημη πρώτη συγκέντρωσή της.

    Αν και οι συνθήκες δεν ήταν και οι πλέον ιδανικές – ο υδράργυρος έδειχνε -2 βαθμούς C-  στις 6 το απόγευμα, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίχτες έδωσαν το παρόν στο δημοτικό γήπεδο, με περίσσεια όρεξη για δουλειά και σε πολύ αισιόδοξο κλίμα.

VASIM33ok
Ρεπορτάζ: Βασίλειος Σιμόπουλος

    Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον αιδεσιμότατο πατήρ Χρήστο Μιχαηλίδη, ευλογώντας τη νέα αρχή και αναγέννηση του ιστορικού συλλόγου  και κατόπιν παίχτες και προπονητής έπεσαν με τα μούτρα στην προπόνηση.

   Να σημειωθεί ότι οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν την 1η Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή της στο τοπικό πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας.

    Παραστάτης και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια αυτή ο « Έμβολος», που θα συνεχίζει να στηρίζει και να βοηθά από την πλευρά του όσο μπορεί την ομάδα του Πλατέος.

    Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο με δηλώσεις των: Γιώργου Φωτάκη (πρόεδρος) και Αργύρη Παναγιωτόπουλου (προπονητής) από την σημερινή πρεμιέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

DSC03085 DSC03086 DSC03087 DSC03088 DSC03093 DSC03101 DSC03102 DSC03108 DSC03112 DSC03145

Προηγούμενο άρθρο“Παιδί. Ζωή. Τίποτ’ άλλο.” από την Χορωδία Ενηλίκων Μελίκης
Επόμενο άρθροΜπάσκετ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Με φόρα στον β΄ γύρο!!