Ο περιορισμός λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας (δηλώσεις κκ. Καρούλια, Μπρουσκέλη)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Στην επιφάνεια προέκυψε τελευταία και όχι άδικα, το μείζον και σοβαρό θέμα του επικείμενου περιορισμού του ωραρίου λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας.

DSC01485

Είχαμε την τύχη κατά τη σημερινή μας επίσκεψη στο συγκεκριμένο χώρο λόγω της αιμοδοσίας, να συνομιλήσουμε και να εξασφαλίσουμε δηλώσεις στην κάμερά μας από τους πλέον αρμόδιους ανθρώπους, που ασχολούνται σοβαρά με το όλο ζήτημα: Τον Διευθυντή του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας κ. Αστέριο Καρούλια και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας και επίσης ιατρό, κ. Νικόλαο Μπρουσκέλη.

Όπως αναφέρθηκε, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ασχολήθηκε ιδιαίτερα σοβαρά με το θέμα, επισκεπτόμενος τον Διοικητή της Γ΄ Υγειονομικής Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη, κ. Γιώργο Κίρκο και εξασφαλίζοντας τη δέσμευσή του ότι τίποτα από τα διαρρέοντα σχέδια που πήραν το φως της δημοσιότητας δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Να θυμίσουμε ότι συζητείται το ενδεχόμενο ιατροί από την Αλεξάνδρεια να τοποθετηθούν ενισχύοντας το δυναμικό των Γενικών Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας, με την προοπτική τον περιορισμό του ωραρίου λειτουργίας του Κέντρου Υγείας της περιοχής μας από τις 6 το πρωί έως 10 το βράδυ.

Δείτε τις δηλώσεις του Δ/ντου του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας κ. Αστέριου Καρούλια και του Προέδρου Δ. Συμβουλίου κ. Νίκου Μπρουσκέλη:

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Μεγάλη και αξιέπαινη η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην Αιμοδοσία!
Επόμενο άρθροΈκκληση για βοήθεια στους εγκλωβισμένους πρόσφυγες στον Πλάτανο Ημαθίας