Ο Διαγόρας Σεβαστής απέκτησε τον Μίμη Μπενίσκο!

Του Βασίλη Σιμόπουλου

Mpeniskos-1Αν και οι αρχικές προβλέψεις έλεγαν για μετακίνηση του έμπειρου φορ Μίμη Μπενίσκου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και στον Πιερικό, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν άρδην μέσα σε λίγες μόνο ώρες! Η ομάδα που κατάφερε τελικά να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι η πρωτοπόρος ομάδα της Α1 Πιερίας, ο Διαγόρας Σεβαστής.

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα της Σεβαστής, που αποδεικνύει ότι στόχος της είναι η ενίσχυσή της με σκοπό την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο Μίμης Μπενίσκος με καταγωγή από το Νεοχώρι Ημαθίας, αποτελεί σίγουρα ένα καταξιωμένο ποδοσφαιριστή που «έχει φάει με το κουταλάκι» τα γήπεδα όλων των Εθνικών Κατηγοριών της χώρας μας, ενώ το τελευταίο εξάμηνο βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην εκπληκτική της πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 Ημαθίας, σκοράροντας αρκετά κρίσιμα τέρματα για την ομάδα του.

Ο Έμβολος από την πλευρά του εύχεται στον πατριώτη μας ταλαντούχο φορ καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και να συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου της, πάντα με συμπαραστάτες του την Υγεία και την Τύχη.

Προηγούμενο άρθροΆρης Παλαιοχωρίου: «Απέκτησε τον ταλαντούχο Άρη Μιχαηλίδη»
Επόμενο άρθροΑνεκδοτα: 1 Είναι θέμα της Αστυνομίας… – 2 Ξέχασαν τις ομπρέλες