Ο ΑΘΛΟΣ στο Διεθνές Τουρνουά του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ- Μπράβο Βασίλη Αγγέλη! (Βίντεο – φωτο)

Η δραστήρια ομάδα μπάσκετ Ακαδημία  ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας (τμήματος Προμίνι)  κλήθηκε να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ του Εύοσμου.

Τα παιδιά του Άθλου αγωνίστηκαν με ιστορικές ομάδες όπως όπως η Παρτιζάν ,ο Ερυθρός Αστέρας, η Βαρντάρ Σκοπίων , ο Άρης Θεσσαλονίκης αλλά και πολύ δραστήριες και δυναμικές Ακαδημίες όπως η Ζemun Beograd, o Αετός Κιλκίς, ο Αίας Ευόσμου και πολλές άλλες ήταν εδώ  σε ένα θαυμαστό  Μπασκετικό Φεστιβάλ.

Η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας είναι το καλύτερο αθλητικό σωματείο της Αλεξάνδρειας, όπου οι γονείς χωρίς κανένα ενδοιασμό, μπορούν να εμπιστευθούν τα παιδιά τους, τα οποία κάτω από την άγρυπνη παρακολούθηση του ειδικευμένου και άριστα καταρτισμένου προπονητή Βασίλη Αγγέλη εξοικειώνονται με τον αθλητισμό.

Ο Βασίλης Αγγέλης εκτός της εξαίρετης αθλητικής του κατάρτισης, γνωρίζει και να παιδαγωγεί, γεγονός που τον καθιστά τον πλέον ιδανικό στην διάπλαση του χαρακτήρα των παιδιών. Αξιοπρεπής, σοβαρός, δραστήριος και πλαισιωμένος από άριστους συνεργάτες κάνει την καλύτερη δουλειά στον τομέα του!

Βίντεο – φωτο: Άννα Καταχανά, ανταποκρίτρια του Έμβολος στην Θεσσαλονίκη

Δείτε στιγμιότυπα στο βίντεο:

Φωτο:

P5060161P5060167P5060178P5060184

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση παράτασης της πανελλαδικής αποχής των Δικηγόρων έως και 14 Μαίου 2016
Επόμενο άρθροAE Aλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Κ15 3 – 0 – Φιλικό (βίντεο-φωτό)