Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας: Συνεδριάζει με εννέα θέματα ημερησίας διάταξης την Τρίτη, 5 Απριλίου

Δημαρχείο Αλεξάνδρειας

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 5η  του μηνός  Απριλίου  του έτους 2016, ημέρα  Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

1. Εκ νέου εκλογή Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας, λόγω παραίτησης.
2. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας  για την εκμίσθωση των υπ΄αριθμ. 5-6-7-9 καταστημάτων που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Πλατέος.
3. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για την προμήθεια ειδών τροφίμων  (παντοπωλείου), για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
4. Λήψη απόφασης  για την διάθεση πίστωσης  για την “Προμήθεια λοιπού εξοπλισμού (Επιτραπέζιων και ασυρμάτου μικροφώνων και βιντεοπροβολέα 3LCD) ”, για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Συμβουλίου.
5. Λήψη απόφασης  για την έγκριση ή μη του πρακτικού επί της προδικαστικής προσφυγής κατά της αριθμ. 70/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την έγκριση των πρακτικών διενέργειας & αξιολόγησης αποτελεσμάτων του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων και ελαιολιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Αλεξάνδρειας και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2016, καθώς και έγκριση του πρακτικού επί υποβλειθησών ενστάσεων.
6. Λήψη απόφασης  για το ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου  για παροχή γνωμοδότησης (υπόθεση παρακράτησης τελών ΦΟΣΔΑ).
7. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου  για παροχή γνωμοδότησης (υπόθεση Κουκουσίτσα Αντωνίου).
8. Λήψη απόφασης για ανάκληση της αριθμ. 68/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και ορισμό εκ. νέου πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση του “ Αθανασίου Χρυσάφη)”.
9. Ανάθεση σε πληρεξούσιο δικηγόρο για γνωμοδότηση περί της “ σκοπιμότητας και διάθεσης ποσού ή μη σε Ομοσπονδία ή Σύλλογο για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών τους  και τον εκσυγχρονισμό και την προβολή των λαϊκών αγορών ”.
Ο Πρόεδρος  της
Οικονομικής Επιτροπής
 
Παναγιώτης Γκυρίνης
Προηγούμενο άρθροΠρωτοβουλία υπ. Παιδείας και ΚΕΔΕ κατά του καπνίσματος στα γυμνάσια
Επόμενο άρθρο2 Απριλίου: Παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό