Νέα νίκη για το Μίνι 1 του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, το πρώτο τμήμα Μίνι της Ακαδημίας ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ συνέχισε με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ επικρατώντας αυτή τη φορά της  Α.Κ.Ε.Πιερίας από την Κατερίνη με τελικό σκορ 70-44.

DSC01817

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας είχε πολλές όμορφες στιγμές να προσφέρει στο κοινό που το παρακολούθησε.

Οι αθλητές και των δυο ομάδων απέδειξαν ότι δουλεύουν πολύ στα βασικά του αθλήματος και δημιούργησαν πολλές φάσεις που βλέπει κανείς από παίχτες ανδρικών πρωταθλημάτων υψηλών κατηγοριών. Εξάλλου το πλούσιο σε πόντους σκορ έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή την εικόνα.

Ο Άθλος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κατερίνης με τρία συνεχόμενα τρίποντα πλησίασε στον πόντο αλλά και πάλι οι παίχτες της ομάδας της πόλης μας παίζοντας γρήγορο και συνάμα ομαδικό μπάσκετ αύξησαν γρήγορα τη διαφορά .

Αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν όλοι οι αθλητές και των δυο ομάδων. Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα έχει αγώνες λόγω της Αποκριάς με το πρωτάθλημα Μίνι να συνεχίζεται στις 20/03/2016 και το Μίνι 1 του Άθλου να αγωνίζεται με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

DSC01816

ΤΜΗΜΑ ΜΙΝΙ ΑΘΛΟΣ 2 : ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η δεύτερη και μικρότερη ηλικιακά ομάδα Μίνι του Άθλου ,ο ΆΘΛΟΣ 2 είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας.

Οι νεαροί αθλητές του Άθλου ,γεννημένοι το 2003-2004,αν και προσπάθησαν αρκετά απέναντι σε μεγαλύτερους σε ηλικία( γεννηθέντες 2001-02 ) και σωματική κατασκευή αθλητές ηττήθηκαν με σκορ 14-54 από την ομάδα του Φιλίππου.

DSC01819

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα αλλά δυσκολεύτηκε στη τελική προσπάθεια λόγω μικρότερης σωματικής διάπλασης. Πάντως είναι σίγουρο πως η φετινή εμπειρία απέναντι σε μεγαλύτερους αθλητές μόνο κέρδος μπορεί να επιφέρει στο συγκεκριμένο τμήμα.

Επόμενος αντίπαλος για τον Άθλο 2 θα είναι σε δυο εβδομάδες στη Βέροια ,στις 27/03 η τοπική ομάδα του Α.Ο.Κ.

Προηγούμενο άρθροΌχι στη βία, όχι στον εκφοβισμό
Επόμενο άρθροΒέροια: Συνάντηση των βουλευτών με τους Συλλόγους Γεωργών Ημαθίας (δηλώσεις-φωτό)