Λάρισα: Σε «αγωνιστικό ξεσηκωμό» για το ασφαλιστικό καλεί αγρότες και κτηνοτρόφους η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Σε «αγωνιστικό ξεσηκωμό» καλεί αγρότες και κτηνοτρόφους η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων με ανακοίνωση της, ώστε να μην περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

«Μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους των πόλεων, τις γυναίκες και την νεολαία των λαϊκών οικογενειών δίνουμε αγωνιστική απάντηση απαιτώντας την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Όλοι και όλες συμμετέχουμε στην 48ωρη πανελλαδική απεργία που έχει αποφασιστεί από τα εργατικά σωματεία και διοργανώνουμε πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την δεύτερη ημέρα της απεργίας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί τον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και επιχειρεί την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των κατακτήσεων μας. Υλοποιεί τα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου που ψηφίστηκε στην Βουλή από τους 222 βουλευτές και τα κόμματα που στηρίζουν αυτές τις πολιτικές που μας αφανίζουν και μας οδηγούν μια ώρα αρχύτερα στο ξεκλήρισμα και την εξαθλίωση», επισημαίνει  η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων στην ανακοίνωσή της.

«Η κυβέρνηση θα μας βρει μπροστά της όποτε και να φέρει προς ψήφιση το νομοσχέδιο-λαιμητόμο. Αγρότες, εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, όλα τα λαϊκά στρώματα θα δώσουμε αγωνιστική απάντηση στην 48ωρη απεργία και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα», υπογραμμίζουν οι αγρότες.

APE-MPE

 

 

Προηγούμενο άρθροΤριάντα εννέα παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου από τουρκικούς σχηματισμούς
Επόμενο άρθροΠέντε εκατομμύρια ευρώ θα αποδεσμευτούν από την Τράπεζα Πειραιώς για την αποπληρωμή των τευτλοπαραγωγών της ΕΒΖ