Η παρουσίαση της βιογραφίας του Χρήστου Νικολόπουλου – Του δικού μας καλλιτέχνη

Ο Χρήστος Νικολόπουλος το δικό μας παιδί με καταγωγή από το Καψοχώρι Ημαθίας διαπρέπει στο καλλιτεχνικά δρώμενα της Ελλάδας.

 

Στις 17 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής) Σταδίου 13, Αθήνα στις 7.30 το απόγευμα έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπαλαχούτη, «Χρήστος Νικολόπουλος – Η ζωή μου τα τραγούδια μου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αλκυών.

20160217_194902

Μίλησαν ο δημοσιογράφος και  λαϊκός ποιητής και μεγάλος  στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, ο γενικός διευθυντής του Βήμα Fm Βασίλης Χιώτης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Βήμα Fm Νίκος Θρασυβούλου, ο καθηγητής πρώην πρύτανης ΕΜΠ Ανδρέας Ανδρεόπουλος και ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος τραγούδησε τρία τραγούδια, συνοδεία του Χρήστου Νικολόπουλου. Την εκδήλωση προλόγισε ο Χρήστος Τακιδέλης εκ μέρους των Εκδόσεων Αλκυών & συντόνισε η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Μίμης Πλέσσας, ο Μανώλης Μητσιάς, Πασχάλης Τερζής, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γλυκερία, Πέτρος Γαϊτάνος και άλλοι πολλοί κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τραγουδιού και γενικότερα του καλλιτεχνικού κόσμου.

Προηγούμενο άρθροΚώστας Ναλμπάντης: Κατασκευή νέου Πάρκου, η Βιβλιοθήκη στο Πνευματικό και η Δενδροφύτευση!
Επόμενο άρθροΑνέκδοτα: 1 Τέλειος εραστής – 2 Το αδερφάκι του Τοτό