Επισκοπή- Άραχος: 2-2. -«Ματς ..γκραν γκινιόλ!!»- Τραυματισμός Νουσιόπουλου, τέλος καλό όλα καλά!- -Δηλώσεις Π. Πετρίδη –

Bill223
Γράφει ο Βασίλης Σιμόπουλος

Επισκοπή- Άραχος: 2-2. -«Ματς ..γκραν γκινιόλ!!»- Τραυματισμός Νουσιόπουλου, τέλος καλό όλα καλά!- -Δηλώσεις Π. Πετρίδη

Γκολ και θέαμα χάρισαν δύο από τις ποιοτικότερες ομάδες της Α1 κατηγορίας χθες το απόγευμα στην Επισκοπή Νάουσας. Αν και νεοφώτιστοι, Κεραυνός Επισκοπής και Ποντιακή Νεολαία Αράχου, σε ένα παιχνίδι που έλεγες «να μην τελειώσει ποτέ..», αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, σκορ που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις!

Episkopi_Naousas_2014-15
Επισκοπή Νάουσας

   Σε ένα βαρύ τερέν οι δύο μονομάχοι μπήκαν δυνατά, προσπαθώντας να κυριαρχήσει ο καθένας από τη μεριά του απέναντι στον αντίπαλο και παρά τις φάσεις που δημιουργήθηκαν, το α΄ ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Η επανάληψη ήταν όλα τα λεφτά.. Με το «καλημέρα», η φιλοξενούμενη Ποντιακή Νεολαία άνοιξε το σκορ με τον Ε. Κίτσα, ο οποίος έπειτα από κόρνερ του Αραμπατζή, με πολύ όμορφο πλασέ έγραψε το 0-1 στο 50΄. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με όπλο τους τις στημένες φάσεις όπου έδειξαν αρκετά δυνατοί, κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν με τον Παραστατίδη πέντε λεπτά αργότερα στο 55΄και να γυρίσουν το ματς στο 65΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντέλλα. Ακολούθησε άμεση αντίδραση από τον Άραχο που άρχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες, χάνοντας μάλιστα και τη μεγαλύτερή του ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 75΄, αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι. Ο Πιπιλιάρης ανατράπηκε από τον γκολκήπερ της Επισκοπής Λίκα, ο οποίος όμως διόρθωσε το λάθος του αποκρούοντας το πέναλτι του Ε. Κίτσα!

Arachos_2015-16
Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Τελικά η λύτρωση για τους Πόντιους, αλλά και η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη (αφού σίγουρα οι φιλοξενούμενοι δεν άξιζαν την ήττα) απόκαταστάθηκε στις καθυστερήσεις (93΄), όπου ο Λ. Κίτσας με άπιαστο πλασέ στο «γάμα» της εστίας των γηπεδούχων διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής ο κ. Μαρόπουλος και βοηθοί οι κκ. Κωστούλης, Χρυσάνης.

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Ιωαννίδης Ζ, Ορδουλίδης, Ιωαννίδης Θ, Λέσκας, Τσεχελίδης (90′ Τσεχελίδης), Μπάμπος (68′ Λύτης), Τουμαράς (88′ Δημητρίου), Καρυπίδης, Παραστατίδης, Ντέλλας.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Κίτσας Λ, Αραμπατζής, Νουσιόπουλος, Μαγγανάρης, Τόζογλου, Κίτσας Ε, Μερόκης (75′ Σκούρα), Κίτσας Κ. (66′ Παπαδόπουλος), Πιπιλιάρης, Τζέπης (87′ Κουλουμπριτσίδης).

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:

Νουσιοπουλος(ο τραυματιας)
Ο τραυματίας Α. Νουσιόπουλος

-Τραυματισμός Νουσιόπουλου – Δηλώσεις Π. Πετρίδη (Εκπρόσωπου Τύπου Π.Ν. Αράχου): Σχετικά με το γεγονός του τραυματισμού του αμυντικού της Π.Ν. Αράχου, Αλέξανδρου Νουσιόπουλου, σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο κ. Παντελής Πετρίδης περιέγραψε το γεγονός: « Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι με πάθος και δύναμη, πάντα όμως μέσα σε αθλητικά πλαίσια.. Δέκα λεπτά περίπου πριν τη λήξη, ο παίκτης μας Α. Νουσιόπουλος τραυματίστηκε στο κεφάλι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της ομάδας της Επισκοπής, επανήλθε στο παιχνίδι, παραμένοντας σ’ αυτό μέχρι το τέλος. Με το σφύριγμα της λήξης, ίσως έπειτα από την ένταση και το άγχος του παιχνιδιού, ο παίκτης ένιωσε ζάλη και έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Επισκοπής-τους οποίους ευχαριστούμε πολύ-, να αναλάβουν τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Νάουσας. Εκεί έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και θέλοντας να ενημερώσω τον κόσμο, να τονίσω ότι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για την υγεία του Αλέξανδρου και ότι η παραμονή του για μία ημέρα στο Νοσοκομείο έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους. Κλείνοντας, να σταθώ στην άψογη φιλοξενία που απολαύσαμε σήμερα από την ομάδα της Επισκοπής και επιπλέον στο γεγονός της παρουσίας γιατρού στο γήπεδο, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα τον τραυματία παίκτη μας».

Με λεωφορείο που ναύλωσε η ομάδα του Αράχου μετέβηκαν οι περίπου 30 οπαδοί των Ποντίων στην Επισκοπή Νάουσας, ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας τους. Αυτό αποτελεί την αρχή απ’ ότι μάθαμε, μιας και η πρωτοποριακή διοίκηση των «μπλαουγκράνα» πρόκειται να οργανώνει εκδρομές των φιλάθλων με λεωφορείο σε όλα τα γήπεδα, όποτε αγωνίζεται εκτός έδρας η αγαπημένη τους ομάδα.

Προηγούμενο άρθροΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!: Πως κάνουμε κόκκινο μπρούσκο κρασί – Μέρος 2ο
Επόμενο άρθροAE Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης: 2-1 «Φτωχό το σκορ, πολύ καλύτεροι οι πράσινοι» (Δηλώσεις Κυριάκου Καρασαββίδη)