Εκλογές Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών – Αποτελέσματα – Σύνθεση Διοίκησης

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου 2015, οι τελικές εκλογές ανάδειξης του διοικητικού συμβουλίου του νεοσύστατου συλλόγου παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών Αλεξάνδρειας.

Bill new bear
Επιμέλεια: Βασίλειος Σιμόπουλος

Τα ονόματα των 9 υποψηφίων ήταν: Παπαδόπουλος Σωτήριος, Πανταζόπουλος Θωμάς, Μπαλιάκας Κωνσταντίνος, Ρεσινιώτης Θωμάς, Γκιζάρης Ιωάννης, Γκότσης Στυλιανός, Νίλας Νικόλαος, Προδρομιάδης Δημήτριος και Κυριακού Ζήσης.

DSC02130

Οι 5 πρώτοι των παραπάνω ονομάτων, αποτέλεσαν το πενταμελές εκλεγόμενο σχήμα της διοίκησης, το οποίο αφού συστάθηκε προχώρησε άμεσα σε συνέλευση για καθορισμό αρμοδιοτήτων. Το οριστικό σχήμα της διοίκησης του συλλόγου καθορίσθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Παπαδόπουλος Σωτήριος (5-0 ψήφοι)

Αντιπρόεδρος: Μπαλιάκας Κωνσταντίνος (5-0 ψήφοι)

Γ. Γραμματέας: Πανταζόπουλος Θωμάς (5-0 ψήφοι)

Ταμίας: Ρεσινιώτης Θωμάς (5-0 ψήφοι)

Υπεύθυνος ιματισμού-ρουχισμού: Γκιζάρης Ιωάννης (5-0 ψήφοι)

Ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος του συλλόγου Παπαδόπουλος Σωτήρης δήλωσε: «Οι εκλογές διενεργήθηκαν σε φιλικό και πολιτισμένο κλίμα, μέσα σε νόμιμα και δημοκρατικά πλαίσια. Ευχαριστώ τους παλιούς συναθλητές και φίλους μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και έχω να υποσχεθώ στον κόσμο της Αλεξάνδρειας πολλές καινοτόμες και πρωτοποριακές δραστηριότητες, πάνω στις οποίες θα δραστηριοποιηθεί ο σύλλογος. Θέλουμε να φέρουμε την άνοιξη του αθλητισμού αλλά και του μπάσκετ ειδικότερα στην πόλη μας, συμβάλλοντας σε ευγενή ιδεώδη προς όφελος του γενικού κοινωνικού συνόλου, χωρίς προσωπικά συμφέροντα και υστεροβουλίες.»

DSC01874 DSC01875 DSC01876 DSC01877 DSC01883 DSC01884

 

Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: «Με ευχές και χαμόγελα»
Επόμενο άρθροΕνημέρωση των μαθητών του ΓΕ.Λ. Πλατέος από τον κ. Σιδηρόπουλο Ευθύμιο – διοικητή του Α.Τ. Πλατέος.