Είναι ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να επαναστατήσει η δικαιοσύνη της χώρας υπέρ του λαού

Pet
Γράφει ο Πέτρος Μ. Κεφαλάς

Είναι γνωστό ότι όλες οι κυβερνήσεις της αποκαλούμενης μεταπολίτευσης έπαιξαν ζάρια στις πλάτες του δεινοπαθούντος εξαιτίας τους Ελληνικού λαού.

Κυβέρνησαν απολυταρχικά και πρωθυπουργοκεντρικά την χώρα έχοντας έναν τετράπτυχο κοινό σκοπό: Την εξουσία, την καρέκλα, την δόξα και το χρήμα. Στο προαναφερόμενο τετράπτυχο της περισσότερες φορές αναμοχλευόταν και το σεξ, η πουτανιά δηλαδή σε όλες της τις μορφές, κατά φύση, παρά φύση και κατ’ ανωμαλία. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν την χαρά και τον ευδαιμονισμό κάθε κομπλεξικού και εγκεφαλικά αυνανιζόμενου ατόμου.

Οι κυβερνήσεις τις μεταπολίτευσης κατόρθωσαν να λειτουργούν εκ του ασφαλούς φτιάχνοντας νόμους που τους προστάτευαν και ταΐζοντας τον λαό με ψεύδη και φούμαρα. Με απλά λόγια δημιούργησαν ένα σύστημα διακυβέρνησης του λαού το οποίο αρχικά υπηρετούσε απόλυτα τους σκοπούς τους, ερήμην πάντα του λαού με ασφάλεια και χωρίς ποινικές συνέπειες, ενώ κατά δεύτερο δεν είχαν να φοβηθούν για τις ανομίες τους τίποτα και Κ Α Ν Ε Ν Α. Μη έχοντας λοιπόν να φοβηθούν κανένα άρχισαν να μοιράζονται τον πλούτο της χώρας με ιδιοτέλεια και ξεδιάντροπα. Ξέσχιζαν τις σάρκες της Ελλάδας σαν αδίστακτα αρπακτικά της ζούγκλας. Δεν ξεχνούσαν βέβαια να πετάνε και στον λαό ένα ελάχιστο μέρος αυτού για να έχουν εξασφαλισμένη την ηρεμία τους. Βασικό μέλημα του συστήματος ήταν και είναι ο λαός να διάγει εν ηρεμία και για να είμαι πιο ακριβής να τελεί υπό κατάσταση ημιλήθαργου ή αδιάκοπης μέθης.

Σήμερα ότι κοινωνικές παροχές που είχαν δοθεί στον λαό παίρνονται πίσω άρδην. Οι κυβερνήσεις κατακρήμνησαν την χώρα και τον λαό στα τάρταρα. Η μόνη ευθύνη του λαού ήταν το γεγονός ότι τους έδινε την ψήφο του ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Επειδή όμως έλεγαν ψέματα τάζοντας τα καλύτερα στον λαό, κυριολεκτικά υφάρπαζαν την ψήφο του διαπράττοντας εκτός των άλλων και το αδίκημα της απάτης.

Και φτάσαμε στην εποχή των εγκληματικών μνημονίων με την πλειονότητα του λαού να κινείται μεταξύ φτώχειας και δυστυχίας. Όλοι προγραμμάτισαν την ζωή τους έχοντας ένα εισόδημα με το οποίο τακτοποιούσαν τις υποχρεώσεις τους. Ξαφνικά είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται δραστικά και σε πολλές περιπτώσεις να εξαφανίζεται. Έτσι αφέθηκαν σε εκκρεμότητα οι υποχρεώσεις ( οφειλές στο δημόσιο, δάνεια κ. α.) και δόθηκε προσοχή στην καθημερινή διαβίωση κυρίως στο φαγητό. Έρχονται σήμερα και ζητάν να πάρουν από τον κόσμο αυτά που δεν έχει. Εισοδήματα δεν υπάρχουν, οι επιχειρήσεις κατέρρευσαν και αδιάκοπα καταρρέουν, η ανεργία ξεπέρασε το κόκκινο, οικογένειες καταστρέφονται, χιλιάδες συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, η υγεία σε κάθετη πτώση, οι συνταξιούχοι πεινάνε, παιδιά λιμοκτονούν, ανήλικα κορίτσια εκπορνεύονται για 5 ευρώ και αυτοί στην καρακοσμάρα τους… Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και ο λαός ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Αφού ο λαός βρίσκεται σε κατάσταση ανωτέρας βίας η δικαιοσύνη επιβάλλεται πλέον να προστατέψει σθεναρά τον λαό έναντι οποιουδήποτε τιμήματος ακόμα και με μια επαναστατική κίνηση αν χρειαστεί. Έτσι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πρέπει:

1 Να μην επιτρέψει την κατάσχεση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου των Ελλήνων πολιτών από οποιονδήποτε για μια δεκαετία ή όσο διαρκεί η ανωτέρα βία.

2 Να μην φυλακιστεί κανένας Έλληνας πολίτης εφόσον δεν έχει να πληρώσει για χρέη στο δημόσιο ή σε ασφαλιστικά ταμεία ή σε τράπεζες όσο διαρκεί η ανωτέρα βία.

3 Όταν η εφορία κατάσχει τραπεζικούς λογαριασμούς να δικάζεται αυτός που υπογράφει την κατάσχεση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή και υπεξαίρεση. Ο δε νόμος που «επιτρέπει» τις ανωτέρω παρανομίες να κριθεί αντισυνταγματικός.

4 Να διατάξει την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων κινητών και ακινήτων όσων κατείχαν κυβερνητικές – κομματικές θέσεις και αύξησαν την περιουσία τους κατά την διάρκεια που κατείχαν αυτές από το 1975 μέχρι σήμερα.

Τα ανωτέρω θα αποτελέσουν μια καλή αρχή και ένα μάθημα στους ξένους και εγχώριους εκβιαστές του Ελληνικού λαού. Το μόνο προστατευτικό τοίχος κατά των ανομιών που μπορεί να αντιδράσει είναι η δικαιοσύνη, που την υπηρετούν παιδιά του Ελληνικού λαού που βλέπουν και αυτά τους γονείς τους και τους συγγενείς τους να πεινάνε και να καταστρέφονται.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ να έχουμε λοιπόν.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Αρχιερατικό συλλείτουργο και περιφορά εικόνας (Βίντεο – φωτο)
Επόμενο άρθροΣτοιχεία για τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος διανομής οπωροκηπευτικών σε απόρους