Δείτε τι εκπληκτικό έκαναν στην Κωνσταντινούπολη για τ’ αδέσποτα σκυλιά

Η πόλη της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκίας  είναι γεμάτη από αδέσποτους σκύλους με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για τους κάτοικους της πόλης.

adesp3
Μηχάνημα ανακύκλωσης πλαστικών φιαλιδίων με υποδοχή τροφής και νερού για τα αδέσποτα.

Πολλοί  φιλόζωοι άνθρωποι  ασχολούνται με αγάπη για τα αδέσποτα αυτά ζώα, φροντίζοντας τα όσο μπορούν για να μη λιμοκτονήσουν από έλλειψη τροφής και νερού.

Πολλοί σκύλοι όμως χάνουν την ζωή τους από έλλειψη τροφής με αποτέλεσμα  μέχρι να μαζευτούν από τις αρχές τα πτώματά τους να αφήνουν μια έντονη δυσοσμία.

Έτσι πολλοί κάτοικοι της Πόλης έκαναν έντονες διαμαρτυρίες σε κυβέρνηση και Δήμο, καταφέρνοντας έτσι  να βρεθεί μια λύση η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

adespot1
Η ειδική υποδοχή με νερό και τροφή για τα αδέσποτα.

Στο παρακάτω βίντεο  θα δείτε ότι  στα αυτόματα μηχανήματα ανακύκλωσης πλαστικών φιαλιδίων  που βρίσκονται στις περισσότερες περιοχές της Κωνσταντινούπολης,  σχεδίασαν να υπάρχουν στο κάτω μέρος των μηχανημάτων ειδικά ανοίγματα, εύκολα προσβάσιμα από τα αδέσποτα, που περιέχουν τροφή και νερό.  Με αυτόν τον εκπληκτικό τρόπο κάθε αδέσποτο έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να ζει λαμβάνοντας τα προς το ζην.

Δείτε το βίντεο:

 

Προηγούμενο άρθροΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ: Για ποιους είναι αργία και πως αμείβονται όσοι εργαστούν
Επόμενο άρθροΔιάβασε τι μπορεί να κάνει ένα κινητό τηλέφωνο στο μυαλό σου