ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 3ης ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : «Συγχαρητήρια επιστολή»

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Εκπαίδευσης, Γεώργιος Χαλκιάς και Προσχολικής Αγωγής, Ευθυμία Γώτη συγχαίρουμε θερμά τη Θεατρική Ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Κορυφής, για την εξαιρετική θεατρική παράσταση, με τίτλο “ΚωμOδύσσεια”, την οποία παρουσίασε, στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος, την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016. 

Επίσης, συγχαίρουμε από καρδιάς τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κορυφής κ. Αλεξάνδρα Γιαννάκη, για τη σκηνοθεσία, την κ. Ευαγγελία Ντελιοπούλου, Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Παλαιόχωρας για τα εξαιρετικά σκηνικά και τις κ. Αλεξάνδρα Γιαννάκη και Χρυσούλα Στεφανίδου για την αριστοτεχνική μουσική επιμέλεια.

Η δράση σας εμπλουτίζει την εκπαιδευτική πράξη και αποτελεί έμπνευση και πρόκληση για όλους μας, ώστε να πασχίζουμε για  μια ποιοτικότερη εκπαίδευση. Αποβλέποντας αφενός σε μια εκπαιδευτική καθημερινότητα χαρούμενη και δημιουργική, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, αφετέρου σε έναν εκπαιδευτικό δραστήριο και σε μαθητές/τριες σκεπτόμενους/ες και συμμετοχικούς/ές, συνδέσατε το σχολείο με την τοπική κοινωνία και “περάσατε” μηνύματα μεγάλης σπουδαιότητας, όπως αυτά του σεβασμού της διαφορετικότητας, της ισότιμης συμμετοχής και της συνευθύνης.

     Η επιτυχία σας αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και αξιώνεται αναγνώρισης, διότι είναι αποτέλεσμα πολύχρονης προσπάθειας και μόχθου. Τέλος αποδεικνύει περίτρανα τη θέληση και τις υψηλές ικανότητες, που διαθέτετε.

Προηγούμενο άρθροΕ.Α.Υ.Ν. Ημαθίας: Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή
Επόμενο άρθροΕπαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας από αύριο σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο