Γενική συνέλευση Φίλιππου Μελίκης – Παρουσίαση ισολογισμού 2014-2015 και εκλογή νέου ΔΣ.

   Επιμέλεια: Σωτήρης Καραγκιοζόπουλος

Την Τρίτη 23/6/2015 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημαρχείου Μελίκης η αναβληθείσα γενική συνέλευση της ομάδας ποδοσφαίρου Φίλιππου Μελίκης.

  Στο ξεκίνημα της συνέλευσης ο πρόεδρος της ομάδος Δημήτρης Μπιτόπουλος και το απερχόμενο ΔΣ παρουσίασαν ένα μίνι αγωνιστικό ισολογισμό για την χρονιά που πέρασε. Μετά την σκυτάλη πήρε ο ταμίας Γιώργος Κωστόπουλος που ανέλυσε τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου για το έτος 2014-2015.

Στη συνέχεια παραιτήθηκε το ΔΣ και δια ανατάσεως της χειρός από τα μέλη της ομάδος που ήταν παρόντες έγινε ψηφοφορία  και εκλέχθηκε το νέο ΔΣ. Τα νέα άτομα που εκλέχθηκαν είναι τα εξής :  Μαμουτόπουλος Δημήτρης, Μπιτόπουλος Δημήτρης, Μελιτζανάς Λευτέρης, Μαμουτόπουλος Θωμάς, Καραβαδές Ιωάννης, Τότσιας Θωμάς, Παρσόπουλος Νικόλαος, Ασλανίδης Χρήστος, Ζειμπέκης Ιωάννης.

Οι εκλεγέντες θα συγκεντρωθούν την Παρασκεύη  και ώρα 21:00 στην αίθουσα του δημαρχείου Μελίκης για να γίνει κατανομή αξιωμάτων και να μπορέσουν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας για την καινούργια χρονιά .

logistk-ok

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ-διοργάνωση συνέδριου(27 & 28-06-2015)
Επόμενο άρθροΣυμπεριφορά εχθρών – Προτάσεις – ΣΟΚ των «εταίρων» προς την Ελλάδα