ΓΑΣ Αλεξάνδρεια Μπάσκετ: Ο αγώνας της χρονιάς!

Vas Sim
Επιμέλεια: Βασίλειος Σιμόπουλος

 

GAS-ALEXANDRIA
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

 

Παρά τον υπερβολικό παραπάνω χαρακτηρισμό που θα χαρακτήριζε κάποιος, αυτό δεν παύει να είναι ρεαλιστικό στοιχείο, αν και το νέο έτος αριθμεί μόνο 17 μέρες ως τώρα.. Και σ’ αυτό συνηγορούν όλα τα στοιχεία, στατιστικά και μη. Ουσιαστικά «συγκρούονται» οι δύο κατά τεκμήριο ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας, ο πρωτοπόρος Εύαθλος Πολυκάστρου με ιστορικό ως σήμερα 12 νίκες – 0 ήττες(!!) και ο  δεύτερος ΓΑΣ Αλεξάνδρεια που διαθέτει απόρθητη έδρα και φιλοδοξεί να σπάσει το αήττητο του αντιπάλου του, έχοντας σχεδόν όλα τα ντέρμπι στον β΄ γύρο εντός έδρας.

evthlos-pokastro2
ΕΥΑΘΛΟΣ Πολυκάστρου

 

    Με βάση την παραπάνω αίσθηση της κρισιμότητας του αγώνα, διοίκηση παίχτες και προπονητές του ΓΑΣ, καλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το βροντερό παρόν, εμψυχώνοντας την ομάδα και «σπρώχνοντάς» την στην κατάκτηση της νίκης, η οποία θα προσδώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και θα αποτελέσει μεγάλη «ένεση ηθικού» στην ταλαιπωρημένη ψυχολογία της ομάδας, μετά τα τελευταία σκαμπανεβάσματα που παρουσίασε.

    Σήμερα Σάββατο, στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου, όλοι παρόντες να γεμίσουμε τις κερκίδες και με το χειροκρότημά μας να βοηθήσουμε τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια να πετύχει τη σημαντικότερη (ως τώρα) νίκη της χρονιάς! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

baskt ball

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση – Ανακοίνωση Νησαϊκού
Επόμενο άρθροΑ΄ ΕΚΑΣΚΕΜ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: «Ήττα στις λεπτομέρειες»