Βέροια – Πάμε ΣΙΝΕΣΤΑΡ για 4 ανεπανάληπτες ταινίες! Από Πέμπτη 26-5-2016

tain-1The Angry Birds Movie – Angry Birds, Η Ταινία

Προβολές: Σάββατο -Κυριακή (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά )

Ώρες προβολών: 18.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το διάσημο βιντεοπαιχνίδι που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, κάνει το ‘πέταγμά’ του στη μεγάλη οθόνη, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του σε μια ξεκαρδιστική τρισδιάστατη κωμωδία! Ο Red, αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται!

 

 Η ΑΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ (η νέα ταινία της Disney)

(Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά )

Ώρες προβολών: 18.30

tain-4Ηθοποιοί: ΤΙΜΟΘΙ ΣΠΑΛ, ΑΛΑΝ ΡΙΚΜΑΝ, ΣΑΣΑ ΜΠΑΡΟΝ ΚΟΕΝ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ, ΜΙΑ ΟΥΑΣΙΚΟΒΣΚΑ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ, ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΡΙΣ ΑΪΦΑΝΣ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΚΟΤ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Lewis Carroll. Θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ταξίδι της Αλίκης, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη. Η ηρωίδα μας θα μεταφερθεί -παραδοσιακά- σε μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούργιους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες. Θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.

Extra:  O σκηνοθέτης James Bobin (Τα Μάππετς καταζητούνται) έχει στη διάθεσή του μια Dream Team ηθοποιών με αρχηγό τον Johnny Depp (Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων). Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι οι λαμπεροί: Anne Hathaway (Οι Άθλιοι, Interstellar, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων), Mia Wasikowska (Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων) και ο πολυτάλαντος και πολυπρόσωπος Sacha Baron Cohen (Borat, Bruno, Ali G). Την ομάδα πλαισιώνει η κορυφαία ενδυματολόγος και 3 φορές βραβευμένη με Όσκαρ Colleen Atwood (Οι Αναμνήσεις μιας Γκέισας, Σικάγο, Η Αλίκη στη Xώρα των Θαυμάτων) και o 5 φορές βραβευμένος με Όσκαρ επικεφαλής οπτικών εφέ Ken Ralston (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ).

 

XMEN : ΑΠΟΚΑΛΙΨ 

Προβολές καθημερινά σε 2D

Ώρες προβολών: 21.15

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ

 Σενάριο: ΣΑΪΜΟΝ ΚΙΝΓΜΠΕΡΓΚ & ΜΠΡΑΪΝ ΣΙΝΚΓΕΡ

 tain-2Ηθοποιοί:  Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Όσκαρ Άιζακ, Νίκολας Χουλτ, Ρόουζ Μπερν, Ολίβια Μαν, Έβαν Πίτερς, Κόντι Σμιτ-Μακφί, Σόφι Τέρνερ, Τάι Σέρινταν, Αλεξάντρα Σιπ, Λούκας Τιλ, Τζος Χέλμαν, Λάνα Κόντορ, Μπεν Χάρντι

 ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Apocalypse, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος.

 Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.

 Επίσημο site: http://www.foxmovies.com/movies/x-men-apocalypse 

 

tain-3THE NICE GUYS – (ΡΑΙΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ, ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ, ΚΙΜ ΜΠΑΣΙΝΤΖΕΡ)

Ώρες προβολών: 19.45 και 22.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Λος Άντζελες, δεκαετία του ’70. Ο άτυχος ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς (Ράιαν Γκόσλινγκ) και ο μπράβος Τζάκσον Χίλι (Ράσελ Κρόου) πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν την υπόθεση μιας αγνοούμενης κοπέλας, καθώς και μία φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση του θανάτου μιας πορν σταρ. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, αποκαλύπτουν μια σοκαριστική συνομωσία που φτάνει στους υψηλότερους κύκλους εξουσίας.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας

Μητροπόλεως 57

Τηλ: 2331022373

Fax: 2331022924

Email: cinestar@otenet.gr

 

Προηγούμενο άρθροΚοζάνη: Αιτήσεις στο δήμο για «υιοθεσία» των 8 ροτβάλιερ, ακόμη και αυτών που σκότωσαν το πεντάχρονο παιδί
Επόμενο άρθροΑνάκληση μοτοσικλετών SUZUKI μοντέλα UK110 ΝΕ/ΝΧ