Απόστολος Τζιτζικώστας στο MEGA: «Κύριοι κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα»

Στην εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA» των δημοσιογράφων  Δ. Καμπουράκη και Γ. Οικονομέα ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Οικονομέα ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει τις περγαμηνές του αντάρτη, ο κ Τζτζικώστας απάντησε:

«Σε αυτές τις εποχές στην χώρα μας χρειάζονται τολμηροί πολιτικοί. Γιατί οι πολιτικοί στα μοντέλα του παρελθόντος, είναι οι πολιτικοί της γενιάς που απέρχεται σιγά – σιγά και νομίζω ότι οδήγησαν την χώρα εδώ που την οδήγησαν».

Επίσης ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι τα στελέχη που τον στήριξαν προέρχονται από όλη την Ελλάδα και κυρίως είναι στελέχη, είτε είναι βουλευτές είτε δεν είναι, τα οποία ανήκουν σε όλο το φάσμα της κεντροδεξιάς, από την λαϊκή δεξιά μέχρι το κέντρο. Και συνέχισε, αυτό το γεγονός είναι η μεγαλύτερη δύναμή του για να μπορέσει την επόμενη μέρα να ενώσει και να συνθέσει  το κόμμα της ΝΔ.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη αν θεωρεί πιθανό να εκλεγεί με τον πρώτο γύρο ο πρόεδρος του κόμματος, ο κ. Α. Τζιτζικώστας απάντησε:

«Ναι είναι αρκετά πιθανό. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν κάποιος θα φτάσει στο ποσοστό 50+1 όμως δεν αποκλείεται. Αυτό όμως που μπορώ να σας πω είναι ότι τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες ίσως, διαμορφώνεται ένα κλίμα σε όλη την Ελλάδα ένα κλίμα αλλαγής. Οι νεοδημοκράτες, οι φίλοι της παράταξης μετά από 75 εξαντλητικές μέρες, έχουν αντιληφθεί ότι αν η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν γυρίσει σελίδα, δεν εμπιστευθεί ένα νέο πρόσωπο και μια νέα νοοτροπία δεν θα μπορέσει να ρίξει αυτήν την επικίνδυνη κυβέρνηση».

Προηγούμενο άρθροΦορολογικές δηλώσεις: Αφορολόγητο μόνο με πιστωτικές κάρτες – Οι αλλαγές
Επόμενο άρθροΠήρε έγκριση το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 4,7 δισ. για την Ελλάδα