Απόπειρα γενοκτονίας από τους φορομπήχτες Ευρωπαίους «εταίρους» μας

Pet
Γράφει ο Πέτρος Κεφαλάς

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι οι γενοκτονίες των λαών γίνονταν δια των όπλων. Θυμηθείτε την γενοκτονία των Αρμενίων, του Ποντιακού Ελληνισμού και των Ελλήνων της υπόλοιπης Μικράς Ασίας, την γενοκτονία των Μοριορί της Ν. Ζηλανδίας, των Πυγμαίων, των Κούρδων του Ιράκ, της Ρουάντα και άλλες πολλές. Όλες οι προαναφερόμενες γενοκτονίες έγιναν δια των όπλων.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως και εκτός των γενοκτονιών που γίνονται με τα όπλα, έχουμε και γενοκτονίες που γίνονται μέσω του οικονομικού μαρασμού των λαών. Έτσι οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μας χρησιμοποιώντας την οικονομική ισχύ τους θέλουν να εξαθλιώσουν έως εσχάτων τον Ελληνικό λαό, αρπάζοντας και το τελευταίο ευρώ που έχει τυλιγμένο στο μαντήλι της για ώρα έκτακτης ανάγκης, η γηραιά Ελληνίδα συνταξιούχος του ΟΓΑ των 200 ευρώ.

Είναι να απορεί κανείς πως ο άλλοτε υπερήφανος Ελληνικός λαός, ένας λαός ηρώων και μπροστάρης της ελευθερίας, κατάντησε να δέχεται χωρίς αντίδραση τον εξευτελισμό του από τους «πολιτισμένους» εκβιαστές της Ευρώπης. Τι έκαναν οι παμπόνηροι πρώην αναρθροκραυγάζοντες στα δέντρα βελανιδοφάγοι: Πρώτα «βοήθησαν» να περάσουν οι Έλληνες σε εποχές αχαλίνωτου ευδαιμονισμού με αποτέλεσμα να σπαταλάνε αντί να ξοδεύουνε. Μέσω αυτού του κατευθυνόμενου ευδαιμονισμού αλλοτρίωσαν και την ελληνική νεολαία η οποία παρότι παριστάνει ότι τα γνωρίζει όλα, εν τούτοις όμως η πλειονότητά της πλέει σε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παράλληλα το έχει ρίξει στην αναζήτηση, «χαλαρώνοντας» με απαγορευμένες ουσίες και ακούγοντας ξενόφερτα γκαρίσματα αντί για τραγούδια.

Καθημερινά ο Ελληνικός λαός κυριολεκτικά βομβαρδίζεται με απόλυτα ελεγχόμενες ειδήσεις από τα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να έχει τρομοκρατηθεί με αυτά που σκοπίμως του σερβίρουν, δεχόμενος αβίαστα μια μοίρα που δεν του ανήκει και κυρίως δεν του πρέπει. Αυτοί που θέλουν να ισοπεδώσουν τον Ελληνισμό χρησιμοποιούν τα τελειότερα όπλα ελέγχου των συνειδήσεων, με αποτέλεσμα ευκόλως δυνάμεθα να πούμε ότι ζούμε σε εποχές τηλετρομοκρατίας, ραδιοτρομοκρατίας, έντυπης τρομοκρατίας και ηλεκτρονικής τρομοκρατίας. Έτσι φοβούμενος δεν αντιστέκεται, δε μιλάει και δεν αντιδράει.

Ο Ελληνικός λαός δια μέσου των ΜΜΕ ακούει καθημερινά τις απειλές της Μέρκελ και του περιβόητου Β. Σόϊμπλε, οι οποίοι είναι και ηθικοί αυτουργοί για τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων εξαιτίας τις οικονομικής ανέχειας που επιβάλει αυτό το αδυσώπητο Γερμανικό δίδυμο. Ακριβώς αυτό το δίδυμο έχει στήσει μια Γερμανική Ένωση μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπονομεύοντας ακραία την Ευρωπαϊκή Ενότητα, που τα σημάδια διάλυσής της είναι πλέον ορατά. Η Μεγάλη Βρετανία πρώτη αντιλαμβανόμενη τον Γερμανικό κίνδυνο που αδίστακτα ελλοχεύει μέσα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρχισε να σκέφτεται σοβαρά την έξοδό της από την Ένωση.

Οι Έλληνες καλούνται δια μέσου της αδιάκοπης φορολόγησης να δώσουν και τις τελευταίες τους οικονομίες στους αδίστακτους «δανειστές» δηλαδή στη Γερμανία και στα δορυφορικά της κράτη. Για τον σκοπό αυτό ο Ελληνικός λαός απειλείται σε καθημερινή βάση μέσω των ΜΜΕ πότε με πτώχευση, πότε με ενδεχόμενη πείνα και άλλοτε με ποινικές κυρώσεις από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Επιβάλλεται η αντίσταση του λαού να ξεκινήσει από τους Λειτουργούς της Δικαιοσύνης. Έτσι να μην φυλακίζεται για χρέη κανείς και να αθωώνονται όλοι λόγω ανωτέρας βίας εξαιτίας της μακροχρόνιας οικονομικής ανέχειας. Παράλληλα όποιοι προϊστάμενοι ΔΟΥ «κατάσχουν» χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς φορολογουμένων να κατηγορούνται για κλοπή και υπεξαίρεση με άμεση ηθική αυτουργία της τράπεζας. Τα ανωτέρω θα είναι μια περήφανη απάντηση στο αδίστακτο δίδυμο Μέρκελ – Σόϊμπλε, αλλά και στον εσωτερικό φορομπηχτισμό που ρήμαξε τους Έλληνες.

Πρέπει να το αντιληφθούν όλοι ότι συντελείται γενοκτονία των Ελλήνων σε περίοδο ειρήνης. Υπάρχουν ένοχοι για γενοκτονία σε περίοδο ειρήνης, αλλά και ένοχοι για εσχάτη προδοσία. Αργά ή γρήγορα ο Ελληνικός λαός θα αφυπνισθεί και θα πάψει να φοβάται ένα Grexit, θα αντιληφθεί το Eurohali και θα ακουστεί το «ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΕΚΕΙ»…

Προηγούμενο άρθροΤι ζητάνε εκβιαστικά οι δανειστές για να επέλθει συμφωνία.
Επόμενο άρθροΠλήθος κόσμου και ποδοσφαιρικών ταλέντων στο Νησέλι!! (Βίντεο – φώτο)