Ανακοίνωση ΦΙΛΙΠΠΟΥ Μελίκης..

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ …

Ολοι είμαστε στεναχωρημένοι για την βαθμολογική κατάταξη της ομάδας μας αλλά δεν αισθανόμαστε καμιά ντροπή , πολύ περισσότερο δε, δεν υπάρχει καμιά κατάντια και η ομάδα ΔΕΝ έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού.
Και ….εξηγούμαστε στους πραγματικούς φίλους της ομάδας
Έγιναν λάθη όσο αναφορά τον προγραμματισμό του καλοκαιριού , αλλά δεν ήμασταν διατεθειμένοι να ….τάξουμε και να μη δώσουμε (εδώ και 10 χρόνια ο Φίλιππος , πλην ελαχίστων περικοπών, είναι απολύτως εντάξει στα οδοιπορικά των ποδοσφαιριστών και προπονητών). Η προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη θα συνεχιστεί και τον Γενάρη κάνοντας πάλι μια μικρή υπέρβαση …(το χέρι στην τσέπη δηλαδή)… μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα!
Ο Φίλιππος δεν ήταν και θα γίνει ΠΟΤΕ …ομάδα πυροτέχνημα!!!
Μιλάνε πολλοί για ….κατάντια της ομάδας! Αν είναι δυνατόν!!! Είναι κατάντια για μια Ερασιτεχνική ομάδα, το Παιδικό τμήμα της, να βρίσκεται στην πρώτη θέση του Νομού Ημαθίας και η Ακαδημία της, από τις πιο οργανωμένες (PAOK AKADEMY), κάθε Σάββατο ή Κυριακή να συγκεντρώνει πάνω από 100 παιδιά; Ψάξτε στις Ερασιτεχνικές ομάδες της Χώρας, λίγες θα βρείτε… (Μη ψάχνετε στις επαγγελματικές, θα σας πιάσουν τα κλάματα).
Η ομάδα έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού, όταν σε ένα γήπεδο ρημάδι ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ τρώνε το καλοκαίρι τους , με το να συνεφέρουν το χόρτο με προσωπική εργασία ; Στο έλεος του Θεού με την ραντιστήρα στον ώμο ; Στο έλεος του Θεού να διοργανώσεις εκδηλώσεις για ελάχιστα οικονομικά οφέλη ,τα οποία βέβαια είναι σημαντικά για την ομάδα ; Στο έλεος του Θεού να κάνουμε τους καφετζήδες ,ψητάδες γκαρσόνια ; Στο έλεος του Θεού κάθε Τρίτη Διοικητικό συμβούλιο για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας; Για διαφημίσεις , διαρκείας , για χορηγούς, ημερολόγια, γιατρούς , φυσιοθεραπείες, μεταφορά και λοιπά και λοιπά και λοιπά ….;
Και αν υποβιβαστεί η ομάδα;
Δεν ανησυχούμε και δεν μας πειράζει !!!
Υποδομές , Υπάρχουν !!!
Και με Γήπεδο Καινούριο τα καλύτερα έρχονται !!!
Για το Δ.Σ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ

 

 

Προηγούμενο άρθροΆλλη μια ήττα για τον ΦΙΛΙΠΠΟ Μελίκης. ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης-ΑΕ Χαρίεσσας 2-3.
Επόμενο άρθροΑκαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ~ Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας 6-0.