Αναβίωση Παραδοσιακού Γάμου στην Μελίκη αύριο Κυριακή στις 13:00μμ

Για ακόμη μια χρονιά θα αναβιώσει στην Πλατεία της  Μελίκης ο «παραδοσιακός γάμος» την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 και ώρα 13:00μμ.

Για να δούμε τι θα γίνει και φέτος στο παραδοσιακό μας γάμο! Γαμπρός από την Μελίκη και τέσσερεις πανέμορφες νύφες οι οποίες θα συναγωνιστούν για τον κούκλο γαμπρό μας, θα αρμέξουν, θα πιτιάσουν, θα υφάνουν και θα απολίκουν τα αρνίθια.

Για να δούμε ποια θα διαλέξει!!!! Νύφη βλάχα από το Νεόκαστρο, νύφη ντόπια από το Μακροχώρι, πόντια από την Μελίκη η από το Μοναστηράκι Δράμας. Οι κουμπάροι μας φέτος νησιώτες από την Σίφνο. Καλούμε όλους τους κατοίκους της Μελίκης και των περιχώρων να συμμετάσχουν στον γάμο, να γλεντήσουν με την καρδιά τους.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 13:00μμ στην κεντρική πλατεία της Μελίκης.

Θα συμμετάσχουν οι σύλλογοι: Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης και Περιχώρων , Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοκάστρου , Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Μελίκης και Περιχώρων «Η Ρωμανία» , Πολιτιστικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν θα  επιτρέψουν να γίνει η εκδήλωση στο εξωτερικό χώρο, τότε θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Μελίκης.

Αξίζει να δείτε όλοι τον Παραδοσιακό Γάμο!

Σας περιμένουμε όλους.

gam mel

Προηγούμενο άρθροΕξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις κλοπών σε εξοχικές οικίες σε περιοχές της Ημαθίας
Επόμενο άρθροΣημεία τοποθέτησης της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου στην ΕΡΤ