Αλεξάνδρεια : Συνέντευξη Τύπου τμήματος μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – (βίντεο-φωτό)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στην αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου.

Αντικείμενο συζήτησης ο αγωνιστικός απολογισμός της περασμένης αγωνιστικής σεζόν 2015-16 για τις ομάδες  του τμήματος (ακαδημίες-άνδρες) και οι προοπτικές της νέας χρονιάς.

Στους εκπροσώπους του τύπου μίλησαν από πλευράς της διοίκησης του συλλόγου οι κκ Γρηγόρης Γιοβανόπουλος, Σταύρος Μπαλιάκας και Δημήτρης Κάργας. Επίσης οι προπονητές των τμημάτων μπάσκετ του ΓΑΣ κκ. Γιάννης Γκιζάρης, Θεόδωρος Τσοπουρίδης και Σωτήρης Παπαδόπουλος.

DSC06235Οι προπονητές αναφέρθηκαν ο καθένας ξεχωριστά για την πορεία των τμημάτων τους, ενώ από πλευράς διοίκησης εκφράστηκε η πεποίθηση της συνδρομής προς το τμήμα μπάσκετ ομάδας παραγόντων, που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ενεργά.

DSC06223Επίσης εκφράστηκε η αναγκαιότητα να βοηθηθεί ο σύλλογος έμμεσα αλλά ριζικά, με την αντικατάσταση του ακατάλληλου και επικίνδυνου δάπεδου του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, με την αρωγή της δημοτικής αρχής.

Συμπερασματικά, ο κ. Γιοβανόπουλος έκανε λόγο για έναρξη μιας νέας μεταβατικής περιόδου, με τα παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου να απαρτίζουν κατά κύριο λόγο το ρόστερ της νέας ομάδας. Επί της οδού και η αναζήτηση του νέου προπονητή για την ομάδα των ανδρών, που θα διαδεχθεί τον Γιάννη Γκιζάρη και θα υποστηρίξει την ίδια μπασκετική φιλοσοφία.

DSC06226Τέλος, ο ίδιος ο Γιάννης Γκιζάρης έκλεισε τη συνέντευξη με μία ευχή: “Μακάρι αυτή η πόλη κάποια στιγμή να εκπροσωπείται από ΕΝΑ μπασκετικό σύλλογο. Να καθήσουν οι υπεύθυνοι των δύο σωματείων και να βρουν μια φόρμουλα, ώστε η Αλεξάνδρεια να διαθέτει ένα, αλλά ισχυρό σύλλογο..!”

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΠλατύ: Οι ποινές που επιβλήθηκαν στον εκτελεστή του κουταβιού
Επόμενο άρθροΔυσλειτουργία και εντάσεις στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ