ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας: Ο Σέρβος προπονητής Vladimir Ilic θα διδάξει τα μυστικά της Μεγάλης Σερβικής Σχολής μπάσκετ στο 3ο summer camp του Άθλου Αλεξ/ειας

Ο καταξιωμένος Σέρβος προπονητής Vladimir Ilic αποδέχθηκε την πρόταση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας Άθλος κ. Αγγέλη και θα βρεθεί στην Αλεξάνδρεια το τριήμερο 6-8 Ιουλίου 2016 για να μεταδώσει τις γνώσεις και το άκρως επιτυχημένο πρόγραμμά του στα παιδιά(αγόρια και κορίτσια 5-16 ετών )  που θα παρακολουθήσουν το 3ο SUMMER CAMP που διοργανώνει ο ΆΘΛΟΣ από 1-10 Ιουλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον ΆΘΛΟ και το summer camp που διοργανώνει η παρουσία του  V.Ilic στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο coach Ilic έχει πολλές περγαμηνές στην μπασκετική του πορεία και έχει οδηγήσει πολλούς νέους αθλητές από τη Σερβία σε κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο. Επίσης διευθύνει μια από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες και ομάδες Μπάσκετ την KRIS KROS PANCEVO που έχει έδρα το Βελιγράδι.

Η συγκεκριμένη Ακαδημία παρουσιάζει πλούσια δραστηριότητα και πρόσφατα συμμετείχε, μαζί με τον ΆΘΛΟ , στο διεθνές τουρνουά του Εύοσμου, όπου και εντυπωσίασε τους πάντες με το υψηλό επίπεδο οργάνωσης αλλά και με τις ικανότητες των νεαρών αθλητών της.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ VLADIMIR ILIC

vlada-ilic-trener
Ο Σέρβος προπονητής Vladimir Ilic

O V. ILIC γεννήθηκε το 1966 στο SEKULE της Σερβίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου και κάτοχος Master of Science από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Εργάστηκε ως προπονητής και υπεύθυνος προγράμματος αναπτυξιακών ηλικιών στην PARTIZAN Βελιγραδίου, στην VOIVODINA, στην ΟΜΟΝΟΙΑ Ναυπάκτου ( Ελλάδα ) και στην KRIS KROS PANCEVO.

Το 2009 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα της Σερβίας στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σημαντικό για την διδασκαλία του coach Ilic είναι το ότι μιλά άπταιστα την Ελληνική γλώσσα.

Έχει συμβάλει ως προπονητής στην εξέλιξη πολλών σπουδαίων και διεθνών Σέρβων αθλητών με κορυφαίο παράδειγμα τον αθλητή του Ερυθρού Αστέρα NEMANIA DANGOUBIC ( Ευρωλίγκα ) ο οποίος πρόσφατα επιλέχθηκε από τους FILADELFIA 76ERS στο draft του NBA.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό το ενδιαφέρον από τους νεαρούς αθλητές για τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πολύ υψηλού επιπέδου camp απογειώνεται με τις εγγραφές να ξεπερνούν από τις πρώτες κιόλας μέρες κάθε προσδοκία.

  • Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.athlos-academy.gr
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές στο camp:
  • 6974066505( κ. Αγγέλης ), 6907990179 (κ.Παντελίδου-γραμματεία)

    αφισα-καμπ-2016-2η-επιλογή

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου στο KONTRA CHANNEL
Επόμενο άρθροΓερμανία: Εντολή να κλείσει το θέμα της Ελλάδας μέχρι την Σύνοδο Κορυφής της G7 έλαβε ο Β. Σόιμπλε από την Α. Μέρκελ