ΑΕ Καψόχωρας-ΓΑΣ Ροδοχωρίου: 1-3 «Ο θάνατός σου, ..η ζωή μου» (φωτο-βίντεο)

 

 «Η θηλειά πλέον έσφιξε» για την ΑΕ Καψόχωρας, που για να σωθεί χρειάζεται ένα θαύμα με απόλυτο αριθμό νικών τις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

STNIKAS
Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Αντίθετα η κερδισμένη της υπόθεσης είναι σίγουρα η φιλοξενούμενη ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που πέρασε με 1-3 από το Καψοχώρι παίζοντας έξυπνα τακτικά, χτυπώντας σε καίρια σημεία του αγώνα. Σκόρερς οι Κακούδης(17΄), Παπαδής(83΄) και  Ευθυμιάδης(86΄) για το Ροδοχώρι, ενώ για την Καψόχωρα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κ. Βρεττός(20΄).

Διαιτητής: κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις:

ΑΕ Καψόχωρας : Βρεττός Μ., Πιπιλιάρης Γ., Μουσκεφτάρας, Μαυρίδης Μ. (90′ Αργυρόπουλος), Σκούρα, Βρεττός Κ., Μαυρίδης Δ., Γκρίβα (61′ Πιπιλιάρης Μ.), Μπόσκος, Τσολακίδης, Βασιλείου.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Τσαγκεράς, Στέφος (61′ Δασκαλίδης), Στογιάννος, Θεοδοσιάδης, Μίσκος (70′ Παπαλεξίου), Τουμαράς, Ευθυμιάδης, Κακούδης (55′ Αλμαλιώτης), Γραμματικός, Παπαδής.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

DSC_0102 DSC_0103 DSC_0107 DSC_0110 DSC_0114 DSC_0115

 

Προηγούμενο άρθροΕμπορικός Συλ. Αλεξάνδρειας: Οι 20 προτάσεις της κυβέρνησης για παρεμπόριο, λαθρεμπόριο, παραοικονομία και φοροδιαφυγή
Επόμενο άρθροΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-ΑΕΚ Χαρίεσσας-0-1 «Το μεθύσι του κυπέλλου!»(φωτο, βίντεο)