ΑΕ Αλεξάνδρειας – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 0-0 «Αγγαρεία των δύο πράσινων» (φωτό –βίντεο)

Bill ok a1
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Σε ένα «άχρωμο» παιχνίδι που σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα, ΑΕ Αλεξάνδρειας και Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων έμειναν στη λευκή ισοπαλία, 0-0. Λίγες φάσεις στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την ανούσια εδαφική υπεροχή, ενώ και οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να αρκούνται στην ισοπαλία.

Τα αίματα, «άναψαν» στο 42΄ , όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λέκκας της Αλεξάνδρειας και παράλληλα είχαμε κάποιες ευτυχώς όχι μεγάλης έντασης αψιμαχίες.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, η οποία ήταν «καρμπόν» του πρώτου μέρους, με τις φάσεις ελάχιστες και χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία. Είχαμε και δεύτερη αποβολή, αυτή τη φορά για τα Τρίκαλα, με «δράστη» τον Μηνούδη που άφησε και αυτός την ομάδα του με 10 παίκτες.

Διαιτητής ο κ. Μερτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Μπακάλη.

Αξίζει να σημειωθεί η αξιέπαινη καινοτομία της διοίκησης της ΑΕ Αλεξάνδρειας, που κατά την είσοδο των παικτών των δύο ομάδων, συνοδευόταν από τα παιδιά της Ακαδημίας των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Γιώργου Ντάμτσιου στο 42΄, όπου αποχώρησε υποβασταζόμενος. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

ΑΕ Αλεξάνδρειας: Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Γρηγοριάδης, Πέικος, Ιορδανόπουλος, Κούκλας, Λίτσι, Παπακωνσταντίνου, Λέκκας, Αναστάσης, Τζιλόπουλος.

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Σίμος, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Κλ., Σαλτουρίδης, Σερμπίνης, Σούφλας, Αθανασιάδης, Κιρκιλιανίδης, Ασημακόπουλος, Βελικούδης, Ντάμτσιος.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο Βίνετο:

Φωτογραφίες:

DSC04758

Προηγούμενο άρθροΠλατύ: Δενδροφύτευση -Γέμισαν με δαφνοκέρασα το Πλατύ.
Επόμενο άρθροΠοντιακή Νεολαία Αράχου- Φίλιππος Μελίκης 8-1 – Ξεμπούκωμα για τον Άραχο… (φωτό –βίντεο)