ΑΓΡΟΤΕΣ: Αδιέξοδος στο Μαξίμου.. Συνέντευξη με Π. Μεσσαλά – Αύριο αποφασίζονται οι επόμενες κινήσεις.

Πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη σημερινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και της αντιπροσωπείας των Ελλήνων Γεωργών.

Ακούστε τι μας είπε ο Παναγιώτης Μεσσαλάς πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργών Αλεξάνδρειας:

Αρχής γενομένης από το μεσημέρι, περατώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα και από πληροφορίες που περισυλλέξαμε κατατέθηκαν και έγιναν σαφή τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου με άμεσο τρόπο στον Έλληνα Πρωθυπουργό. Παρών στο κρίσιμο ραντεβού και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργών Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Μεσσαλάς, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Συλλόγου κ. Τάσο Λιολιόπουλο και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου Νησελίου κ. Νίκο Βόλκο.

001

Αμέσως μετά την συνάντηση οι εκπρόσωποι των αγροτών δήλωσαν:

«Παρουσιάσαμε τις προτάσεις μας, παρουσίασε και ο πρωθυπουργός τις δικές του, για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής, εμείς επιστρέφουμε στα μπλόκα για να προχωρήσουμε σε γενικές συνελεύσεις και να αποφασίσουμε την πορεία του αγώνα».               

002 Βρήκαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τον κ. Μεσσαλά, ο οποίος μας εξέφρασε τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τη σημερινή συνάντηση, εξωτερικεύοντας την απογοήτευσή του ως γενικό συναίσθημα και το αδιέξοδο ως γενικό συμπέρασμα μεταξύ των δύο πλευρών. Τώρα όσο αφορά το άμεσο μέλλον, κατά την αυριανή έκτακτη Συνέλευση του Γεωργικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας θα αποφασιστεί το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων και του μπλόκου του κόμβου της Εγνατίας, στο Νησέλι.

Δείτε τι είπε ο πρωθυπουργός στους αγρότες:

 

Προηγούμενο άρθροΗ εκπομπή ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ στη Μελίκη!
Επόμενο άρθροΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Το δικό μας πρόγραμμα, δεν θα είναι ούτε παράλληλο ούτε ψευδεπίγραφο. Θα είναι αληθινό”