Έχουν χτυπήσει μπιέλα: Κατασχέσεις (υπεξαίρεση) καταθέσεων από τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Όταν κάποιος κλέψει χρήματα από τον λογαριασμό ενός άλλου αυτό ονομάζεται κλοπή και υπεξαίρεση. Όταν το γκανγκστερικό κράτος κάνει την ίδια πράξη, αυτό επειδή στήνει άνομους νόμους κατά το δοκούν, ονομάζεται κατάσχεση. Η πράξη αυτή είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή είναι κλοπή και υπεξαίρεση.

Προσοχή λοιπόν για όσους έχουν χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία, γιατί ο κάθε κομπλεξικός και ανισόρροπος με ένα χαρτί του οπίσθιου θα υπεξαιρεί χρήματα από τους λογαριασμούς τους χωρίς ουδεμία ενημέρωση. Επιλέγουν την υπεξαίρεση χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς επειδή οι κατασχέσεις άλλων περιουσιακών στοιχείων είναι δυσκολότερες και πιο χρονοβόρες.

Τώρα ξέροντας ο κόσμος ότι τα χρήματά του μπορεί να υπεξαιρεθούν ανά πάσα στιγμή από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, το πρώτο μέτρο άμυνας είναι να έχουν πάντα άδειους τους λογαριασμούς τους. Άντε τώρα οι τράπεζες να δούνε καταθέσεις για να πάρουν ανάσα επιβίωσης. Είναι ολοφάνερο ότι οι δανειστές δεν επιθυμούν την ανάκαμψη αλλά την ολοκληρωτική υποδούλωση και καταστροφή της χώρας μας.

Επίσης τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν το δικαίωμα της υφαρπαγής και μετά τη συμμόρφωση του οφειλέτη στη ρύθμιση τμηματικής καταβολής:

1 να υποθηκεύουν περιουσιακά στοιχεία οφειλετών, συνυπόχρεων προσώπων ή εγγυητών για οφειλέτες άνω των 200.000 ευρώ περιλαμβανομένων των πάσης φύσεως τόκων (αδίκημα τοκογλυφίας κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια) και προσαυξήσεων, όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί πριν από την υπαγωγή στη ρύθμιση, εφόσον η οφειλή δεν είναι ασφαλισμένη.

2 να ταλαιπωρούν με την μη χορήγηση αποδεικτικού ασφαλιστικής ενημερότητας για μεταβίβαση ακινήτου ή σύσταση εμπραγμάτου δικαιώματος επ’ αυτού, εφόσον η οφειλή δεν είναι ασφαλισμένη. Στις περιπτώσεις αυτές εκδίδεται Βεβαίωση Οφειλής, η οποία κατατίθεται αντί του αποδεικτικού ενημερότητας και αποδίδεται στο Φορέα το προϊόν του τμήματος μέχρι του ύψους της οφειλής”.

Και όσο πιέζει η Μέρκελ οι εντόπιοι οσφυοκάμπτες θα επινοούν και χειρότερα, επειδή στο γεμάτο κόπρανα κεφάλι τους νομίζουν ότι ο λαός έχει χρήματα. Ο λαός όμως έχει αυτό που τους χρειάζεται… την βρεγμένη σανίδα, αρκεί να ξυπνήσει βέβαια…

Προηγούμενο άρθροΟι αγρότες αποφάσισαν – Κατεβάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους
Επόμενο άρθροΕπιστημονική γνωμοδότηση EFSA «Έντομα ως τρόφιμα και ζωοτροφές: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;»