Πανελλαδική απεργία στις 20 Μάη στα δημόσια νοσοκομεία

Πανελλαδική απεργία στις 20 Μάη έχουν προκηρύξει πρωτοβάθμια σωματεία στα δημόσια νοσοκομεία, ΠΟΕΔΗΝ και ΕΙΝΑΠ. Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.30μμ στο υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 21).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίαση της 12ης Μαΐου 2015, ημέρα Τρίτη, ύστερα από εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου αποφάσισε Πανελλαδική Στάση Εργασίας για την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου στηρίζοντας την 24ωρη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και των φορέων που συμμετέχουν σε αυτή.

Καλούμε τα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών να ενημερώσουν και να ενεργοποιήσουν τα Σωματεία – μέλη τους για συμμετοχή στη Στάση Εργασίας, καθώς και στα συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται. Για το λεκανοπέδιο Αττικής πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30μμ στο Υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 21).

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

 Δωρεάν Δημόσια Υγεία και Πρόνοια για όλους

Επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ

Κατάργηση μνημονιακών πολιτικών για συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ

 Εξόφληση δεδουλευμένων νυχτερινών – αργιών

Ανάκτηση μισθολογικών απωλειών

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Στην απεργία συμμετέχουν ακόμα το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες, Ιδρύματα, Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ), η ΣΕΑΑΝ και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων.

Προηγούμενο άρθρο2ος Τελικός Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ: Άξιος πρωταθλητής ο Εύαθλος, πάλεψε όσο μπορούσε ο ΓΑΣ! (φωτογραφίες-βίντεο-δηλώσεις)
Επόμενο άρθροΗ αιτία που θα καθυστερήσει η καταβολή του ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους