Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα: Συλληπτήριο μήνυμα για εκδημία Δέσποινας Χουζανά-Ζάχου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα»  εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για την εκδημία της Δέσποινας Χουζανά-Ζάχου.  

Η εκλιπούσα υπήρξε εξαίρετο μέλος της ποντιακής κοινότητας. Γεννήθηκε στη Θέρμη από γονείς ποντιακής καταγωγής, εργάστηκε στο «Σωματείο Παναγία Σουμελά», όπου ολοκλήρωσε την υπαλληλική της καριέρα και διακόνησε το Σωματείο, το Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων και το Ίδρυμα για πάνω από 40 χρόνια.

Εξίσου αξιόλογη ήταν η προσφορά της ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Σωματείου Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης» καθώς πρωτοστάτησε στην ενθρόνιση της εικόνας της Παναγίας Σουμελά στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης και στην κατασκευή του μνημείου της Γενοκτονίας των Ποντίων στην κεντρική Πλατεία Παραμάνα.

Με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.
  • Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία με αντιπροσωπεία του Δ.Σ.
  • Να δημοσιεύσει το παρόν στον Τύπο.

Ευχόμεθα, όπως ο Πανάγαθος Θεός, τη μεσιτεία του Αγίου Γεωργίου, κατατάξει την μακαριστή Δέσποινα Χουζανά-Ζάχου, «ἐν σκηναῖς δικαίων και εν χώρα ζώντων» και απαλύνει τη θλίψη του αποχωρισμού για την οικογένειά της. Ελαφρύ το χώμα της μακεδονικής γης που θα την σκεπάσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γενικός Γραμματέας

 Δρ. Θεοδόσιος Κυριακίδης                                                    Αριστείδης Ιορδανίδης

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»
Επόμενο άρθροΤο νέο ΔΣ του ΦΑΣ Νάουσα