Επίθεση από τζιχαντιστές δέχθηκε η ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         Επίθεση  δέχθηκε η ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας ,www.esalexandrias.gr , τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 20/03/2015, από Τζιχαντιστές μουσουλμάνους.

       Όπως παρατηρήθηκε, η ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου δέχθηκε επίθεση από χάκερς, που αναφέρουν και ζητούν να σταματήσουν οι χρηματοδοτήσεις των πολέμων στη Συρία , στο Ιράκ και στη Λιβύη.

tzi2

       Μάλιστα, λέγεται πως μόλις κάποιος επισκεπτόταν την επίσημη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, ακούγεται μουσική και στίχοι στα αραβικά που παραπέμπει στο μουσικό χαλί, το οποίο «ντύνει» συνήθως τα φρικιαστικά βίντεο των Τζιχαντιστών.

       Ήδη έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που ορίζει το διαδικτυακό πρωτόκολλο,  για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

      Οι χάκερς άφησαν το στίγμα τους, αναφέροντας και άλλες ιστοσελίδες στις οποίες έχουν επιτεθεί, εκ των οποίων το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, της Μασαχουσέτης, αλλά και άλλων ιστοτόπων  της Ελλάδας και του εξωτερικού.

      Το τεχνικό τμήμα διαχείρισης της ιστοσελίδας του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας αναφέρει, ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος της διαδικτυακής ασφάλειας των επισκεπτών του www.esalexandrias.gr.

 ΤΟ Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθροΑύριο στις 5 το απόγευμα το τελευταίο αντίο στην Νατάσα. Το άρθρο της Corriere della Sera.
Επόμενο άρθροΑγάπη και Αλληλεγγύη και όχι ΒΙΑ και BULLYING