ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της 7ης γιορτής μπάμιας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της 7ης γιορτής μπάμιας που οργάνωσε ο πολ. σύλλογος Αγ.Τριάδας το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου. Πλήθος κόσμου , πέρα από κάθε προσδοκία, παραυρέθηκαν στις εκδηλώσεις και διασκέδασαν με την ψυχή τους, δοκίμασαν γεύσεις μπάμιας και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου.

Ο πολιτιστικός σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλο τον κόσμο που παραυρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις στηρίζοντας τις προσπάθειές μας.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους δωροθέτες , τους παραγωγούς μπάμιας για την προσφορά της παραγωγής τους , τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προβολή της εκδήλωσης και φυσικά τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης , την αντιπεριφέρεια Ημαθίας και τον αντιπεριφεριάρχη κ. Καλαϊτζιδη Κων/νο και τον δήμο Αλεξάνδρειας και δήμαρχο κ. Γκυρίνη Παναγιώτη και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλο Στέφανο που χωρίς τη βοήθεια και συμπαράστασή τους δεν θα μπορούσαν να γίνουν οι εκδηλώσεις.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα των φετινών εκδηλώσεων θα διατεθούν για την αναστήλωση του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου που καταστράφηκε απο πυρκαγιά στις 18-5-2015.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους πολύ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου για να περάσουμε ακόμα καλύτερα………

Με τμμή

Το Δ.Σ

Προηγούμενο άρθροΣτην Ημαθία το ευρωπαϊκό χειμερινό νομικό σχολείο.
Επόμενο άρθροΕκρηκτικό ξεκίνημα στο βόλεϊ για τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας!