Υποδοχή νέων υπαλλήλων κοινωνικών δομών από τον Δήμαρχο Νάουσας

Τους νέους υπαλλήλους που προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ και έχουν ήδη αναλάβει υπηρεσία στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) ΑμεΑ και στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και Εφήβων, που ίδρυσε και λειτουργεί ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, καλωσόρισε και υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Νάουσας ο Δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Θεόδωρου Δολδούρη και Λάζαρου Χατζηωιαννίδη, καθώς και της Ειδικής Συμβούλου Κοινωνικής Κατοικίας του Δήμου Νάουσας, κας Άννα Ασλανίδου.

ypodoxi ypallilon koinonikon domon 2

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους, ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο τους, και τους ενημέρωσε για τη μεγάλη σημασία που αποδίδει ο Δήμος στο κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς και για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν οι κοινωνικές δομές στη συνολική στρατηγική και το όραμα της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Κουτσογιάννης υπογράμμισε ότι η κοινωνική πολιτική αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από τη λειτουργία σύγχρονων και ουσιαστικών δομών, όπως η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για Άτομα με Αναπηρία και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για Παιδιά και Εφήβους, οι οποίες καλύπτουν πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

ypodoxi ypallilon koinonikon domon 3

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι το όραμα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο, με στόχο τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και τη διασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης και φροντίδας.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα ότι η κοινωνική πολιτική δεν αποτελεί απλώς μια θεσμική υποχρέωση, αλλά βασικό άξονα δράσης, με σταθερή επένδυση σε δομές με προοπτική, συνέπεια, φροντίδα και σεβασμό προς τον πολίτη.

Προηγούμενο άρθροΔ. Νάουσας: Λειτουργία Κολυμβητηρίου – 21/01/2026 Προσοχή στους Δρόμους λόγω χιονόπτωσης
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: “Η Συμφωνία ΕΕ – Mercosur είναι μια απειλή για το ελληνικό ρύζι και το ελληνικό μέλι”