ΥπΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης – Παράνομη και καταχρηστική η απεργία των Γεωτεχνικών – Λ. Αυγενάκης : Είμαστε ανοικτοί στον διάλογο

 Παράνομη και καταχρηστική η απεργία των Γεωτεχνικών

 Λ. Αυγενάκης : Είμαστε ανοικτοί στον διάλογο

Η υπ’ αριθμόν361/2024απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών,  με την οποία κηρύσσεται παράνομη και καταχρηστική η απεργία – αποχή των υπαλλήλων των κλάδων ΠΕ Γεωτεχνικών,  ύστερα από αγωγή που κατέθεσε εκπροσωπώντας το Ελληνικό Δημόσιο, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι η απόφαση αυτή δικαιώνει τις θέσεις και τα επιχειρήματα που ανάπτυξε η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ για το άκαιρο και κοινωνικά επικίνδυνο της απεργίας – αποχής τους από καθήκοντα που άπτονται της προστασίας της δημοσίας υγείας.

Παρά ταύτα, πρόσθεσε,αναγνωρίζουμε ότι πολλά από τα αιτήματα που θέτουν οι ανωτέρω υπάλληλοι είναι δίκαια και για το λόγο αυτό είμαστε πρόθυμοι να τα συζητήσουμε μαζί τους.

Έχει αποδειχθεί διαχρονικά ότι τα προβλήματα λύνονται με διάλογο, ρεαλισμό και υπευθυνότητα έναντι του κοινωνικού συνόλου, για τα συμφέροντα του οποίου όλοι μαζί αγωνιζόμαστε, κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΠροστασία των ιδιοκτητών Φωτοβολταϊκών Σταθμών μέσης τάσης από τις συνεχιζόμενες περικοπές ηλεκτρικής ενέργειας που υφίστανται, ζητάει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Επόμενο άρθρο4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!