Ξεκινάει αύριο από την ΕΚΟ η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης

 Ξεκινά αύριο από τα Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια ΑΒΕΕ (ΕΚΟ), θυγατρική του ομίλου ΕΛΠE, η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «με συνολικά 15 εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής καυσίμων, το μεγαλύτερο στην ελληνική επικράτεια δίκτυο 1.720 πρατηρίων και περισσότερους από 1.100 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους-μεταπωλητές θέρμανσης, η ΕΚΟ εγγυάται την ποιότητα, την ποσότητα και τη βέλτιστη τιμή, σε κάθε παράδοση».

Η ΕΚΟ επισημαίνει ότι διαμόρφωσε ένα νέο εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης, με ακόμη πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά, που εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση καυστήρα, μειωμένα έξοδα συντήρησης και χαμηλότερη κατανάλωση, ενώ με το EKO ControlSystem, έναν φορητό μετρητή πετρελαίου θέρμανσης που τοποθετείται μεταξύ ακροσωληνίου και δεξαμενής, διασφαλίζεται κατά 100% η ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που παραλαμβάνεται.

Οι καταναλωτές στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Φθιώτιδας, Ξάνθης και Έβρου, μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από την EKO, τηλεφωνώντας στο 18198. Για τις υπόλοιπες περιοχές μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους συνεργάτες μεταπωλητές, ή στους πρατηριούχους  ΕΚΟ.

Τέλος, η Eurobank και η ΕΚΟ, προσφέρουν για 6η συνεχόμενη χρονιά τη δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης με χρήση των πιστωτικών καρτών Eurobank σε 9 άτοκες δόσεις και 3% επιστροφή.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ