Αρχική Πολιτική Βουλή: Την άρση ασυλίας του Κυρ. Βελόπουλου εισηγείται, ομοφώνως, η επιτροπή Δεοντολογίας

Βουλή: Την άρση ασυλίας του Κυρ. Βελόπουλου εισηγείται, ομοφώνως, η επιτροπή Δεοντολογίας

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, εισηγείται στην ολομέλεια της Βουλής, η επιτροπή Δεοντολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη ομοφώνως, με τον κ. Βελόπουλο να ζητά και ο ίδιος, την άρση της ασυλίας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βελόπουλος μηνύθηκε από πολιτευτή της Αφροδίτης Λατινοπούλου για εξύβριση, δημόσια, κατ’ εξακολούθηση και συκοφαντική δυσφήμιση για πράξεις που έλαβαν χώρα το 2025.

Η ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να λάβει την τελική απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας του κ. Βελόπουλου την ερχόμενη εβδομάδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός για εμπορία ναρκωτικών – Χωρίς έγγραφα και με απογόρευση Σένγκεν
Επόμενο άρθροΒατικανό: «H Εκκλησία πρέπει να καταγγέλλει το κακό και να διακηρύττει την ειρήνη», τόνισε ο πάπας Λέων, απευθυνόμενος στους πιστούς