Βέροια: Παρουσίαση των πρακτικών του 48ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φιλολόγων

Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων, Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ημαθίας και οι εκδόσεις Super Cource την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 7μμ στο καφέ ΕΛΙΑ παρουσιάζουν τον τόμο των πρακτικών του 48ου Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια με θέμα ΄΄Ελληνοτουρκικός Πόλεμος 1919-1922.

Από τη Μεγάλη Ιδέα στη Μικρασιατική Τραγωδία.’’ Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί σημαντική συμβολή στην επιστημονική προσέγγιση, ανάλυση και ερμηνεία της Μικρασιατικής Εκστρατείας και της καταστροφής που επακολούθησε.

Για το βιβλίο θα μιλήσει

ο Αντώνης Καλόβουλος, μέλος του ΔΣ της ΠΕΦ

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι επιμελήτριες της Έκδοσης

Ελένη Γερούση,  Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων

Ευγενία Καβαλλάρη ,Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ημαθίας και μέλος του ΕΣ της ΠΕΦ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ και Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ με την ευκαιρία της παρουσίασης των πρακτικών του 48ου Συνεδρίου με θέμα ΄΄Ο Ελληνοτουρκικός Πόλεμος 1919-1922. Από τη Μεγάλη Ιδέα στη Μικρασιατική Τραγωδία .’’ αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθιά τους ευγνωμοσύνη και τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Γεράσιμο Καλλιγά και τις εκδόσεις Super Cource για την ευγενική χορηγία της  έκδοσης των πρακτικών. Η γενναιόδωρη αυτή στήριξη τους πέρα από τη σπανιότητά της, ενισχύει τον δύσκολο αγώνα μας για μόρφωση της νέας γενιάς, για βοήθεια στο φιλόλογο της τάξης, για προσφορά επιστημονικού-πολιτιστικού έργου.

ΠΕΦ

Προηγούμενο άρθροΑγροτικός σύλλογος Αλεξάνδρειας: Από το μπλόκο Νησελίου
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 26 Φεβρουαρίου – Σημαντικά γεγονότα