Βέροια – Διήμερη εκδρομή 5ης Ομάδας Προσκόπων Βέροιας στο Κομνήνιο Βέροιας

Την πρώτη εκδρομή για τη Προσκοπική περίοδο 2018-2019 πραγματοποίησε η 5η Ομάδα Πρόσκοπων Βέροιας στο πανέμορφο χωριό του Κομνηνείου  κατά τις 10-11 Νοεμβρίου 2018.

Μια παρέα από 22 νέους και νέες (Πρόσκοπους και Στελέχη) διάλεξαν το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του Κομνηνείου για να περάσουν 2 ευχάριστες ημέρες γεμάτες δράση και περιπέτεια. Τις δυο αυτές μέρες το πρόγραμμα περιελάμβανε ένα πλήθος δραστηριοτήτων όπως ζωηρά και περιπετειώδη παιχνίδια,  εκπαίδευση κόμπων, νυχτερινό παιχνίδι περιπέτειας,  πορεία μέσα στο δασός , εκπαίδευση στους αστερισμούς  και φυσικά η βραδιά έκλεισε με μια ζεστή σοκολάτα   που  δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο!!!Την επόμενη ημέρα ξεκίνησε με προσκύνημα στην εκκλησία του χωριού και στην συνέχεια η μέρα έκλεισε με έναν διαγωνισμό μαγειρικής όπου υπήρχαν πολλές εκπλήξεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι για τη Βέροια δίνοντας  ραντεβού για την τριήμερη χειμερινή εκδρομή μας κατά το νέο έτος.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε σε όσους μας βοήθησαν ηθικά και υλικά για την πραγματοποίηση της δράσης μας και είναι οι εξής:

– Πολιτιστικό Σύλλογο Κομνηνίου Βέροιας

– κ. Μαυρίδη Χρηστο

– κ. Μπλατσίωτη Δημήτρη

– Αρτοεργαστηριο κ. Χοντραντώνη Κωνσταντίνου Δ. ( Πλουτάρχου 20, Βέροια )

– Καθώς και όλους τους γονείς των προσκόπων μας , poy βοήθησαν στην μεταφορά μας.

Αν θέλεις και εσύ να χαρείς και να ζήσεις αξέχαστες προσκοπικές στιγμές , τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την λέσχη μας στην οδό Γοργοποτάμου 7 , κάθε Σάββατο 17::00-20:00 ή να τηλεφωνήσεις για περισσότερες πληροφορίες στο 2331062821 & 6981854271 . Επίσης μπορείς να επισκεφτείς και την σελιδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/5o.Sustima.Proskopon.Verias, την ομαδα μας https://www.facebook.com/groups/proskopoi/ για να μαθαίνεις τις δράσεις μας. Έλα και εσύ στην ατελείωτη περιπέτεια του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας που για περισσότερα από 80 χρόνια προσφέρει διασκέδαση , περιπέτεια , ανακάλυψη και ομαδική συνεργασία και συμβάλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων , μέσω ενός συστήματος αξιών που βασίζεται στην Προσκοπική Υπόσχεση και στο Νόμο για να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου , όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία

Παντελίδης Ανέστης
Αρχηγός 5ου Συστήματος Προσκοπων Βέροιας

Www.Proskopoi.Gr

info@proskopoi.gr

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας για αποζημίωση από τις βροχοπτώσεις και Ρωσικό Εμπάργκο
Επόμενο άρθροΕΦΕΤ: Ανάκληση προϊόντων σοκολατοποιΐας λόγω μη επισήμανσης αλλεργιογόνου ουσίας