Βέροια – Χανιά 1-0. Κέρδισε πραγματοποιώντας ελπιδοφόρα εμφάνιση – Βίντεο – Φώτο

Εμφανώς αλλαγμένη προς το καλύτερο εμφανίστηκε σήμερα η Βέροια στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο του Αγίου Παύλου στα 3-5 Πηγάδια, όπου επικράτησε της ΠΑΕ Χανίων με 1-0 με γκολ του Σιμόνι στο 34’.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Η «Βασίλισσα» στο σημερινό φιλικό έδειξε σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Μελικιώτη. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη κόντραρε στα ίσια μία ομάδα που την προσεχή σεζόν θα αγωνίζεται στην Super League 2 και σίγουρα αυτό αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της «Βασίλισσας» που ευελπιστούν να πάρουν στον φετινό μαραθώνιο της Football league, μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Από την άλλη η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη που σε λίγες μέρες ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, στάθηκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μπλατσιώτη, που δεν χρειάστηκε να πραγματοποιήσει την μεγάλη επέμβαση. Ο σημερινός φιλικός ήταν διάρκειας ογδόντα λεπτών με διαιτητή τον κ. Παπαδάκη και βοηθούς τους κ.κ Χριστοδούλου, Μπογιατζόγλου.

Συνθέσεις

Βέροια: Τσιμόπουλος, Μουχάλης, Λεφίδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Βεργώνης, Πολύζος, Ν. Ζούρκος, Σιμόνι, Κανούλας, Μεληκιώτης

Β’ ημίχρονο: Μπλατσιώτης, Αλ. Ζούρκος, Μπεκατώρος (69′ Βασίλτσης), Μουρατίδης, Στάμου, Πολύζος (77′ Ιωάννου), Μπλέτσας, Χαντζάρας, Σκαθαρούδης, Κανούλας (65’ Τρούπκος), Πέντα.

ΠΑΕ Χανιά: Κουτζαβασίλης (30′ Λαμπίρης, 52′ Λαζαρίδης), Πάνος (69′ Βρεττός), Ανδρέου (41′ Καραγεώργης), Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Παπαχρήστος (63′ Ανδρέου), Μουμίν (69′ Παναγιωτούδης), Παναγιωτούδης (41′ Τριανταφυλλάκος), Βρεττός (41′ Δημητριάδης), Αρναρέλλης (69′ Μπερντίος), Τζιώρας (41′ Κουσκουνάς).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες: