Βέροια: Συνάντηση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Παναγιώτη Χαρέλα

Με τον πρόεδρο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Παναγιώτη Χαρέλα συναντήθηκε στη Βέροια ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, όπου συζήτησαν εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Συνοριακών Φυλάκων.

O πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας των Συνοριακών Φυλάκων ενημέρωσε τον κ. Θεοχαρόπουλο για την αναγκαιότητα λειτουργίας των τμημάτων συνοριακής φύλαξης και την μη συνέχιση της υποβάθμισης της δομής του κλάδου.  Τόνισε ότι πρέπει τα τμήματα να ενισχυθούν σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό καθώς επιτελούν σημαντικό έργο στην αντιμετώπιση της διασυνοριακής εγκληματικότητας και στη διαχείριση των μεταναστευτικού ζητήματος.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοχαρόπουλος επισήμανε ότι θα είναι αρωγός στα προβλήματα και θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο. Τόνισε πως η διαχείριση του μεταναστευτικού με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύονται τα δικαιώματα τόσο των πολιτών της χώρας όσο και των μεταναστών είναι απαραίτητη και ότι όλοι οι αρμόδιοι στις σχετικές υπηρεσίες θα πρέπει να ασκούν τα καθήκοντά τους σε άρτιο και δομημένο με ευρωπαϊκά πρότυπα περιβάλλον. Στο πλαίσιο των αυξανόμενων μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, ο ρόλος όσων υπηρετούν στις συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι πολύ σημαντικός καθώς χάρη στον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία τους προστατεύονται τόσο τα δικαιώματα προσφυγών και μεταναστών όσο και το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων ακριτικών περιοχών.

Προηγούμενο άρθροΣυνταγή: Κρέας με πατάτες Νάξου, κολοκύθια και ντομάτα από την Ρένα της Φτελιάς – Ο Έμβολος χορηγός (βίντεο)
Επόμενο άρθροΤμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Αθλητισμός και Δημοκρατία η απάντηση στα μαφιόζικα και στα ρατσιστικά χτυπήματα!