Βέροια: Συνάντηση μεταξύ της επιτροπής πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Η., του συνδέσμου προπονητών Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22/05/2017 συνάντηση μεταξύ της επιτροπής πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Η., του συνδέσμου προπονητών Ημαθίας καθώς και των ακαδημιών του Ν. Ημαθίας με θέμα την  αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Η. και την αναβάθμιση των ηλικιακών πρωταθλημάτων.

Την επιτροπή πρωταθλήματος εκπροσώπησαν τα μέλη της Μουχτάρης Χρήστος και Παπαρέντης Δημήτριος, ενώ επίσης παρόν στο πάνελ ήταν και το μέλος της επιτροπής στατιστικής Ποζιάδης Ιωάννης, τον σύνδεσμο προπονητών εκπροσώπησε ο πρόεδρος Χριστοφορίδης Δημήτριος ενώ παρέστησαν και πλήθος ακαδημιών του νομού μας.

επσ 2      Ο κ. Μουχτάρης που ανέλαβε κι έκανε την εισήγηση εκ μέρους της επιτροπής πρωταθλήματος ανέπτυξε όλο το σκεπτικό που υπάρχει για τις αλλαγές που επίκεινται στα πρωταθλήματα της ένωσης μας που έχει ως μόνο γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των νεαρών παιχτών της περιοχής μας και την τόνωση του ενδιαφέροντος στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Η. Χαρακτηριστικά σημεία τα οποία δείχνουν και τον δρόμο ο οποίος θα ακολουθηθεί τη νέα χρονιά ήταν η εισαγωγή PLAY OFF & PLAY OUT τουλάχιστον στις δύο πρώτες κατηγορίες, η διοργάνωση ηλικιακών πρωταθλημάτων πέραν του παιδικού, η δημιουργία πρωταθλήματος νέων καθώς και η κατάργηση της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας από τη σαιζόν 2018-2019.

   Οι συγκεκριμένες προτάσεις βρήκαν σύμφωνη την πλειοψηφία των παρευρισκομένων και αφού κατέθεσαν τις προτάσεις τους τόσο ο σύνδεσμος των προπονητών όσο και οι ακαδημίες του νομού, συστάθηκε μία επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ακαδημιών και των προπονητών έτσι ώστε σε συνεργασία με την επιτροπή πρωταθλήματος να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός για την υλοποίηση των προτάσεων που συζητήθηκαν.

Προηγούμενο άρθροΝ.Σ. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση
Επόμενο άρθροΔιαβάστηκε το DNA του ηλίανθου, ανοίγοντας τον δρόμο για το μεταλλαγμένο ηλιέλαιο