Βέροια: Σεμινάριο νέων κανονισμών διαιτησίας ποδοσφαίρου. Β. Φωτιάδης: «Αποκαρδιωτική η προσέλευση!» (βίντεο-φωτο)

Ολοκληρώθηκε σήμερα στη Βέροια ο κύκλος των επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει η ΕΠΣ Ημαθίας για τους νέους κανονισμούς της διαιτησίας στο ποδόσφαιρο. Μετά τις αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Αλεξάνδρεια και Νάουσα, η σημερινή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Ανδρόνικος», του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Εισηγητής της παρουσίασης ήταν ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας ποδοσφαίρου, κ. Τάσος Χριστοδούλου.

Παρόντες στην αίθουσα ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Βασίλης Φωτιάδης, τα μέλη της Ένωσης κκ. Κώστας Μαστοροδήμος και Πέτρος Ανδρεανίδης, ο γνωστός προπονητής κ. Στέφανος Γαϊτάνος, προπονητές, διαιτητές και επιπλέον άνθρωποι του ποδοσφαίρου του Νομού.

Δυστυχώς η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη, γεγονός που καυτηρίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος κ. Β. Φωτιάδης: «Η εικόνα της σημερινής εκδήλωσης είναι αποκαρδιωτική! Έπρεπε σήμερα η αίθουσα να είναι γεμάτη από προπονητές και ποδοσφαιριστές..»

Ο κ. Φωτιάδης έδωσε συγχαρητήρια στους νέους διαιτητές της Ένωσης που προέκυψαν μετά τις τελευταίες εξετάσεις και τόνισε την επιτυχία του θεσμού, αφού πέτυχαν οι 18 από τους 21 υποψήφιους.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Τάσος Χριστοδούλου, που μέσα από εικόνες και βίντεο ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου που ήδη τίθενται σε εφαρμογή, ενώ παράλληλα δέχθηκε ερωτήσεις και απάντησε σε κάθε απορία.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Ημερίδα για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης –βίντεο – φωτο
Επόμενο άρθροΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 4Ε : Τα οχυρά της Πατρίδας μας – Φωτογραφίες δόξας!