Τροχαία Κατερίνης: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη μία δράση για την οδική ασφάλεια στην Κατερίνη

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων

Παιδιά και ενήλικες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης, αλλά και μέλη τοπικών συλλόγων

tr6Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη μία ενημερωτική δράση πάνω σε ζητήματα σωστής κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, που έγινε την Κυριακή (20-11-2016) στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και μέλη του συλλόγου «Ποδηλατική απόδραση Πιερίας» και της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.

Στόχος της δράσης ήταν η εκπαίδευση των παιδιών στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και στην ορθή αναγνώριση των σημάτων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και η ενημέρωση των ενηλίκων που παρακολούθησαν την εκδήλωση, πάνω σε θέματα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν ποδήλατα σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με την οδική ασφάλεια.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε φωτογραφική έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα και τις συνέπειες τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

tr2tr3tr4tr5tr7tr6

Προηγούμενο άρθροΒέροια: Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Επόμενο άρθροΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Ανακοίνωση – Ενημέρωση