Τρίκαλα Ημαθίας: Εγκαίνια του αναμορφωμένου γηπέδου μπάσκετ, δωρεάς του Δημήτρη Ιτούδη.

Τα τελευταία 6 χρόνια αποτελεί αναμφισβήτητα τον στυλοβάτη προπονητή της ΤΣΣKA Μόσχας, οδηγώντας τη ρωσική ομάδα δύο φορές στην κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ιτούδη, που παρ’ ότι το όνομά του βρίσκεται στην ελίτ των ευρωπαίων προπονητών, αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν ξεχνά τις ρίζες και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τρίκαλα Ημαθίας. 

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Τρέφοντας υπέρμετρη αγάπη για τα παιδιά, τον αθλητισμό και τον τόπο καταγωγής του ο δις πρωταθλητής Ευρώπης coach, μετουσίωσε το συναίσθημα σε πράξη, με μια αξιοζήλευτη δωρεά προς όφελος του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων. Στο υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ τοποθετήθηκε υψηλών προδιαγραφών ελαστικό ταρτάν και καινούργιες μπασκέτες, καθιστώντας το πλέον ένα κόσμημα ουσιαστικά, μεταξύ των αντίστοιχων των άλλων σχολείων.

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουλίου τελέστηκαν τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου γηπέδου, με την παρουσία του coach Δημήτρη Ιτούδη και της οικογένειάς του, αθλητικών συλλόγων, των τοπικών πολιτικών αρχών και αρκετών κατοίκων του ημαθιώτικου χωριού. Μετά τις προλογίσαντες την εκδήλωση ομιλίες, ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός και η προσφορά αναμνηστικών στον κορυφαίο τρικαλινό coach. Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με φιλικούς αγώνες μπάσκετ.

Δημήτρης Ιτούδης: “Τα τρία καλά του χωριού μου είναι…”

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερά μας ο coach Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγάπη που τρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Και μάλιστα τόνισε τα τρία καλά (Τρίκαλα) του τόπου του..

Δείτε το βίντεο:

Δηλώσεις του coach Δημήτρη Ιτούδη στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΕΟΔΥ: 202 θάνατοι –35 νέα κρούσματα – 4227συνολικά
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο